Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A szlovákok vagy szlovákiai...

A szlovákok vagy szlovákiai magyarok mind ilyenek?

Figyelt kérdés

Belevágtam egy vállalkozásba, és szeretnék bővíteni szlovákiában is, de ahhoz kellene egy szlovák állampolgár partner, aki tudná intézni az üzlettel kapcsolatos ügyeket szlovákiában. Sajnos akivel eddig beszéltem azok jórészt meg sem hallgattak, vagy ha igen után elkezdtek követelőzni, így végül nem sikerült találnom ottani partnert pedig vagy 50 embert kerestem fel. AZ üzlet nem átverés, ők is jól keresnének vele.

Komolyan gondolkodom rajta, hogy ezek az emberek nem normálisak. Vagy az oktatás színvonala vagy nagyon komoly beltenyészet miatt váltak ilyenné. Sokukon az emberi viselkedés nyomait sem lehet felfedezni.

2012. dec. 16. 17:53
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
9-es, most te rám gondoltál? 10-es nem ítélek el 6 millió embert, csak leírtam a tapasztalatimat
2012. dec. 17. 23:01
 12/37 anonim ***** válasza:
szlotákia csak 5 millió hegyi bunkó lopott földje.
2012. dec. 20. 13:55
 13/37 mustafa33 ***** válasza:
Honnan veszed az 5 milliót? -1/2 millió magyar, -1 millió cigány, -1/2 millió ruszin, lengyel, német, horvát, bolgár,- 1/2 millió cseh, = 2,5 millió tót.
2012. dec. 20. 14:14
 14/37 anonim ***** válasza:
Ez is igaz.
2012. dec. 20. 16:58
 15/37 anonim ***** válasza:
Milyen egymillio cigany? Szlovakiavan aranyaiban (szamban is) kevesebb roma el mint Magyarorszagon. Szlovakiaban kb. 600ezer Magyarorszagon ugy tudom 1,2 millio
2012. dec. 20. 19:47
 16/37 mustafa33 ***** válasza:
ne a népszámlálást nézd, hanem a valóságot. A kátrányoshelyzetűeket. Azok azok, ha eszkimónak valják magukat akkor is. Nyugati országrészben alig vannak, keleten roma többségű falvak vannak.
2012. dec. 20. 21:42
 17/37 anonim ***** válasza:
Na Magyarországon meg Nyugaton, Keleten, Északon, Délen, Középen, Jobboldalt.. mindenhol. Becslések szerint kb. 600 cigány többségű település van Magyarorszuágon, és ezeknek a falvaknak a száma évente 1-2-vel nő. Azt hozzátenném hogy összesen van 3152 település...
2012. dec. 20. 22:31
 18/37 anonim ***** válasza:
Csak észak keleten jellemző,esetleg Somogy megye egyes részein.Máshol nem lesznek többségben.
2012. dec. 20. 23:18
 19/37 anonim ***** válasza:
Tobbsegben csak somogy, zala, tolna, baranya, sz-sz-b, b-a-z, j-n-sz, h-b, heves, nograd es fejer megye nemely telepulesen vannak. Tobbi megyebol nem tudok olyan telepulest ahol tobbsegben vannak. de a tobbi megyeben is vannak ciganyok.
2012. dec. 21. 21:46
 20/37 mustafa33 ***** válasza:
ha 1 faluban az is baj
2012. dec. 23. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!