Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mért hagyja a magyar állam -...

Mért hagyja a magyar állam - Magyarország hogy a jelképeivel bohóckodjanak a szlovákok?

2012. jún. 21. 15:35
1 2
 1/11 rajcziz ***** válasza:

Miért is bohóckodás az, hogy bemutatják, milyen volt egy koronázás? Mellesleg minden éven van ilyen.

Tetszik vagy sem, a két nemzetnek közös a múltja, és bizony Pozsonyban is voltak koronázások.

2012. jún. 21. 16:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2012. jún. 21. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Miért hagyja a magyar állam hogy a pesti zsidók mocskolják a magyarok történelmét,lobogóját,érzéseit,hovatartozását?
2012. jún. 21. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Mikor és hol mocskolták? Küldenél egy linket?
2012. jún. 21. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

De gyenge :) ez a zsidóság nagy vitatkozástudománya: -kérdezz vissza,kérjél bizonyítékot és ha nekik van igazuk,akkor azonnal hangosan kiabálj hogy rasszista :))) !!!!

Már ne is haragudj,ki vagy te hogy nekünk bármit is bizonyítanunk kellene neked?Ki vagy te hogy bármit is számítson véleményed?

Mi itthon vagyunk,nem gondolnám hogy még nekünk kellene bármit is bizonyítgatnunk egy bevándorlónak.

Mindenki tudja hogy arcátlan,arrogáns hálátlan nép vagytok,aki csak szívja a vérét az őket befogadó meg megmenekítő országnak és népnek.Nem csak Magyarországon gyűlölnek tieteket hanem mindenhol a világon.

2012. jún. 22. 12:09
 6/11 rajcziz ***** válasza:
62%

Utolsó (mielőtt engem is lezsidóznál, megjegyzem, nem vagyok az)!

Akkor én most azt mondom, hogy meggyilkoltál 20 embert. Bizonyítani meg ugye minek... mehetsz is a börtönbe.

2012. jún. 22. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

"De gyenge :) ez a zsidóság nagy vitatkozástudománya: -kérdezz vissza,kérjél bizonyítékot és ha nekik van igazuk,akkor azonnal hangosan kiabálj hogy rasszista :))) !!!!

Már ne is haragudj,ki vagy te hogy nekünk bármit is bizonyítanunk kellene neked?Ki vagy te hogy bármit is számítson véleményed?

Mi itthon vagyunk,nem gondolnám hogy még nekünk kellene bármit is bizonyítgatnunk egy bevándorlónak.

Mindenki tudja hogy arcátlan,arrogáns hálátlan nép vagytok,aki csak szívja a vérét az őket befogadó meg megmenekítő országnak és népnek.Nem csak Magyarországon gyűlölnek tieteket hanem mindenhol a világon."

Én ugyan nem vagyok bevándorló!!! Bizonyíték pedig minden állítás mellé kell, különben hazugságnak minősül. Milyen ország az, ahol bizonyíték nélkül lehet a másikat ócsárolni. Akkor, te is tömeggyilkos vagy mert én azt mondom és mehetsz életfogytiglan a börtönbe. Ugye hogy nem tetszene! Az ártatlanság vélelme midenkinek kijár, akár tetszik akár nem. Várom a linket!!!

2012. jún. 22. 12:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó. Akkor szeretnélek megkérni hogy a továbbiakban az általad említett személlyel kommunikálj! Köszönöm!
2012. jún. 22. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
63%

Ezt úgy bírom, a zsidóknál ez a jobbikozás ez már jelszó lett :))

Ha valaki kiejti azt a szót hogy zsidó akkor az már jobbikos,ha valaki nem tetszik nekik az már jobbikos,ha valaki magyar mer lenni a magyarok országában az már jobbikos :))))

Ez végül is már felér tőlük egy rasszistázással :)

Amikor pár hete izraelben fegyverrel gyüjtötték össze és toloncolták kerítéssel körbezárt táborokba a bőrük színe alapján a fekete menekülteket,arra még itt a gyakorin se tudtak a netzsidók mit mondani :)

Érdekes pedig,azt minek lehetne nevezni?

A tv-ben a zsidó képviselő megmondta a parlamentjükben hogy azért kell kitoloncolnia feketebőrüeket izraelből,hogy cion népének többségét megóvják,mert a feketék pár évtized múlva túlságosan elszaporodnának.Szó sem esett rendbontásról vagy ilyenekről a feketék részéről.

Itt erről volt vita a gyakorin több topicban és az egyikben ugyanígy kért valamelyik nzs linket és arra érdekes már nem tudott mit mondani... :)

Akkor vagytok ti akiknek mindent lehet és mindenki más rasszista :D ?

2012. jún. 22. 17:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez a hozzászólás nagyon ott van :) (visszanyal a fagyi esete:))
2012. jún. 23. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!