Miért kell a focidrukkereknek primtívnek lenniük?
Ez a végtelenségig barbári magatartás jellemző általában a kelet-európai vagy balkáni népek futballcsapataira. Nyugat-Európában ez szinte teljesen ismeretlen jelenség, ott még a leghangosabb ultráknak is több eszük van annál, hogy erre a szintre süllyedjenek amit leírsz.
Teljesen érthetetlen számomra ez a magas fokú emberi sötétség! Vegyük Debrecent és Nyíregyházát! Két teljesen átlagos magyar város, mind a két helyen ugyanolyan emberek élnek, alig van távolság még földrajzilag is a két város között, de ahogy a két tábor egymás felé a hangot megejti a nagyon szomorú minden egészséges ember számára. Ahogy írtad egy igazi magyar ember nem fog hurkásozni vagy tirpákozni, vagy vidéki parasztozni vagy borsodi cigányozni stb., de ezek elborult agyú, a gyűlölettől vak barmok, akik van erős fokú pszichés torzulással vagy enyhén sérült értelmi képességekkel rendelkeznek.
Mit lehet tenni? Nehéz kérdés! Eleve a nemzet fogalmát kéne valahogy az embereknek megtanítanunk, mert sok átlag magyar emberen múlna, mi a törzsi társadalmakba süllyednénk vissza.
Ide vág vers a mestertől: Nekünk Mohács kell
Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivû sihederje,
Verje csak, verje, verje.
Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.
Ha van Isten, földtõl a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.
Kérdező elég ostoba vagy ha azt hiszed hogy ez magyar jelenség.Minek szídod a hazát,talán LMP-s vagy?
A futball huliganizmus Anglia északi részéről,a gyárvárosokból indult,Liverpool,Manchaster stb.Ők az eredeti igazi "kemény mag"...csak lassan átterjedt máshová is ez a "szokás" hiszen buta és agresszív ember mindenhol van és általában a futball mint tömegsport rendezvény vonzza őket.
A megoldás szerintem az lenne hogy NE vezényeljenek ki rendőrséget,hanem oldják meg a nagyfiúk egymás között.
Biztos vagyok benne hogy az első néhány összecsapás után visszaesne az erőszak hullám,hiszen senki sem védené meg őket egymástól...
De a kérdést más formában ki lehetne írni,pl
-Miért kell ordítva,randalírozva törve zúzva szilveszterezni,miért kell kivetkőznie az embereknek magukból?Miért kell összeokádni,meg sz.rni meg vizelni mindent?Miért nem lehet kulturáltan ünnepelni?
Stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!