Mennyire tartjátok fontosnak a magyar termékek választását?
Az árak mindig is nőttek, nem fog lejjebb menni soha, csak mert én magyar tejet veszek pl. meg bárki más is.
Sajnos-nem sajnos én is meg akarok élni és bizony sokat számít az a 20 forint is, hogy mennyi plusz 20-at adok ki egy hónapban, rengeteg spórolok ezzel. Sok kicsi sokra megy.
előző: de pont ez a lényeg, hogy így rontod a megélhetésedet. és akkor is, amikor fizetsz a pénztárnál. mert ha erősebb lenne a gazdaság lehetne alacsonyabb az áfa. és kevesebb az egyéb adók is és magasabbak a fizuk.
és ez, hogy külföldre megy a pénzünk húzza vissza gazdaságot. mert amit magyar tejet veszel, ott abból fizetést adnak és az a melós meg elkölti a te cégednél.
szerintem amíg ilyen a helyzet itthon külföldre sem kéne menni nyaralgatni, mert az is ugyan úgy nyomja ki a pénzt.
és szerintem ezt meg is tennék az emberek, ha látnák, hogy a vezetők nem ócska tolvajok. de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!