Mi a véleményetek egy nem várt /hivatlan/ vendég betoppanásáról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 14:46
11/16 anonim válasza:
Iszonyatos tahóságnak tartom, hacsak nem valami nagyon fontos dologról van szó, pl komoly bajban van az illető.
12/16 anonim válasza:
Nálunk is elég nagy az átjáróház időnként. Van, hogy mire a munkából hazaérek, a párom kollégái már nálunk vannak. Vagy csak a szomszéd jön át egy cigire, és kettő lesz belőle. Nem zavar a dolog, mindenki tudja, hogy ahol élnek egy lakásban, ott nem mindig csillivilli minden, mindenkinél előfordulnak széthagyott dolgok. Van, amikor épp mondjuk mosogatás közben jönnek, hát bejön és megvárja, míg elmosogatok, addig is tudunk beszélgetni. Olyan már nálunk is megesett, hogy párom kisgatyában, és meg majdnem egyszál semmiben, és kopogtattak. Hát kikiabáltunk, hogy pillanat, felkaptunk egy-egy ruhadarabot, és kész. Ha van itthon üdítő, megkínáljuk a váratlan vendéget is, ha nincs, akkor felajánlunk egy pohár vizet legalább. De nálunk általában a kedves vendég hoz is magával valamit, nem csak beállít és fogyaszt. :D
13/16 anonim válasza:
Az eddigi válaszok azt a meglepő tanulságot hozták, hogy
nem vagyunk egyformák! :-)
(Hálistennek!)
14/16 anonim válasza:
Attól függ, ha olya ember akinek örülök akkor beengedem, semmi gond (bár ha épp csináltam valamit v dolgom volt akkor azért megjegyzem h szólhatott volna b.ssza meg:)); viszont ha olyan akinek nem örülök, na akkor a kapunál énsem engedem beljebb....
15/16 anonim válasza:
Anyuéktól nem tartom bunkó dolognak. Lehet, hogy azért mert előtte szól, hogy lehet, hogy feljönnek. De valamikor ennek ellenére sem jön. :D
De egy "idegentől" akár barát vagy rokon ez bunkó dolog. Mindenképpen illik oda szólni, mert lehet, hogy hasmenésed van a wc-én, dolgod van vagy egyszerűen pihenni akarsz. Én nem szoktam beengedni az ilyeneket.
16/16 A kérdező kommentje:
Továbbra is az a véleményem, hogy a magánéletem a magánéletem. Ebbe pedig nem fér bele, hogy bárki, bármikor zavarjon. Megbeszélt vendég ellen sohasem ágálok, de azt sem tűröm, hogy az eltervezett programomat illetlenül megzavarják. Noha itthon vagyok egész nap, pontosan megvannak a teendőim, a passzióim, amiből egy lóti-futi vendég kedvéért nem engedek!
2009. aug. 18. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!