Ha vendégségbe megyek és ebéd után a vendég fogadó elkezd mosogatni ez illem kérdése? Illik akkor vendégek előtt mosogatni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 22:27
1/19 anonim válasza:
illik nem illik,ő szívja meg,ha nem mosogat el rögtön,mert különben beleszárad minden az edényekbe,és gondolom senkinek sincs az egyébként max egy óra alatt elvégezhető munkát min 3 órásra duzzasztani az "illem" miatt.
2/19 A kérdező kommentje:
hmmm....köszi.
2010. dec. 25. 22:42
3/19 A kérdező kommentje:
igen,igaz.
2010. dec. 25. 22:43
4/19 anonim válasza:
A legkevésbé sem illik, egyenesen bunkóság.
5/19 anonim válasza:
Attól függ, milyen kapcsolatban vagytok. Ha barátok hívnak meg, akkor teljesen természetes, sőt az is, hogy te esetleg beállsz segíteni. De ha pl. a főnöködet hívod meg pofavizitre, akkor azért ne vonulj ki a konyhába!:)
6/19 anonim válasza:
Illik felajánlani, hogy segítesz.
7/19 anonim válasza:
Én mindig elmosogatok azonnal. Igaz, hozzánk nem jön ebédre pofavizitre a főnök, de a barátaink gyakran. És utálom, ha tele a mosogató. Mosogatógépem nincs. (Nem mintha nem lehetne, de még nem érzem annyira szükségét, mi egy 3 tagú család vagyunk, anya-apa-gyerek).
Ha csak magunk vagyunk, akkor is rögtön mosogatok, ha a barátaink vannak itt, akkor is. Már megszokták :))
A két legjobb barátnőm közül az egyik soha nem mosogat, csak órákkal ebéd után. (igaz, ott mosogatógép is besegít). Hát nem tom. Szerintem egyáltalán nem bunkóság, szokás kérdése.
8/19 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. dec. 25. 22:57
9/19 A kérdező kommentje:
Nincs bajom azzal, hogy valaki elmosogat ,csak azt hittem mind idáig hogy ez illem kérdése mármint nem illik.
2010. dec. 25. 22:59
10/19 anonim válasza:
Ezt azok terjesztették el, akik tudják hogy illik segíteni, de túl lusták hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!