Mondnátok nekem etikett, illetve illem könyv címeket?
Figyelt kérdés
Nem az ilyen egyszerű "Tudni illik, hogy mit illik" típusú könyvre gondoltam, hanem egy vaskosabb, részletesebb kiadványra.2009. dec. 14. 21:59
2/4 anonim válasza:
Ottlik: Protokoll
Ez a "protokollbiblia"
3/4 anonim válasza:
Hát hallod Kérdező, én 30-as vagyok, és régen Fejér István könyveit lapozgattam (többek között az általad említettet is), és meg kell állapítanom, hogy sokat változott a világ az elmúlt pár évtizedben. A lovagiasság, udvariasság lényegi, általános kérdései mindig aktuálisak maradnak, de a divat és a szóhasználat terén már nagyon régimódi szegény. Fel kell frissítenem a könyvtáramat :)
4/4 anonim válasza:
Görög Ibolya - Protokoll az életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!