Bűntudatom van, mert nem adtam borravalót a futárnak. Ez normális?
Majd máskor :)
Ha törzs vendégeik vagytok, akkor a futárjaikat is megismered majd
Amúgy ez mind olyan dolog hogy "illik" de ha épp nincs annyi apró akkor megette a fene
20/F
Na és Te kitől kapsz borravalót?
Kifizetted a szolgáltatást, amiben benne van a kiszállítás is. Mindenki maga dönti el, hogy ad, vagy nem ad. A lelkiismeret furdalást tartogasd komoly dolgokra.
Én mindig adok borravalót, volt úgy, hogy nem volt plusz pénz nálam borravalóra így inkább nem is rendeltem.
A futárok szemét egy nevetséges fix összeggel szúrják ki. Sajnos 10%-nál többet nem tudok adni, de azt mindig odaadom. Nem sok, de valami. Még ha ezt nem is nézzük, de ha törzsvendég vagy akkor is ajánlott a következő rendelt étel biztonsága érdekében.
Te szoktál borravalót kapni, kérdező?
Amúgy én általában adok - kávézóban, pincérnek, fodrásznak, csomagszállítónak - kivéve, ha kifejezetten elvárja (pl. "elfelejt" visszaadni)
Elvileg nem kell borravalót adni,megkapja érte ő a pénzét
Egyedül az orvosoknak kell megtömködni a zsebüket különben meghalsz de ha túléled is nem leszel már olyan egészséges mint előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!