Szerintetek normális, ha saját anyám csicskának néz?
18 éves vagyok, és fiú, de anyámnak szokása lett, hogy a sima prioritású dolgokat is azon nyomban akarja megcsináltatni velem, olyan előszóval hogy "pattanjál". Ha valamit csinálok magamtól észre se veszi, de akkor is beleköt valamibe. Reggel nem hagy aludni, mert mikor megy dolgozni, bejön kinyitni az ablakot, közbe meg hangoskodik, és én visszaaludni nemigen tudok. Ha eltűnik valami, biztos én voltam...
Mindenkinek azt mondja, hogy trehány és lusta vagyok. Amikor meg veszekedek, mindig azt mondja hogy a serdülőkor miatt vagyok ilyen, és hogy pszichológusra van szükségem.
A leírtak alapján nem normális.
De kinek mi a normális...
Az a baj hogy a saját anyám már azon gondolkozik hogy mért kezdem utálni...
Én is el akarok költözni mi hánt lehet, és nem is nagyon szeretnék sűrűn találkozni anyámmal azután, hiszen mindig csak a veszekedés van, ha 1 órára leülök mellé.
Az enyém is ilyen... én is lány vagyok, 23 éves, szüleim nem voltak itthon pár napig, mire hazajöttek mindent kitakarítottam, csillogott-villogott az egész ház, hazaérnek, anyum: "kitakarítottál, de jó, de azért a terítőt kivasalhattad volna..."
De ez csak egy példa... ha valamit csinálok, az tuti nem jó, mindig beleszól, hogy hogy kéne, pedig úgy gondolom, hogy ennyi idősen már magamtól is meg tudom ítélni, hogy jól csinálom-e a dolgokat...
lehet de én már érzelmileg kikészültem. Anyámnál ez miatt, a nőnél akit meg szeretem egy egész más dolog miatt.
Most az lényegtelen, csak utána meg csodálkoznak a szülők hogy a gyereküknek senki felé semmi érzése nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!