16 éves vagyok. Nem járok bulizni, csak évente 1x (úgy, hogy anyám nem tud róla, mert mindig azt mondtam neki hogy barátnőmnél alszok, de ez sosem derült ki, de ez is körülbelül 3x fordult elő.) Most úgy döntöttem hogy nem akarok tovább titkolózni, és elkéretőztem egy buliba, már egy héttel előtte, hogy legyen ideje gondolkodni hogy elenged-e vagy nem. Aztmondta hogy még át gondolja. Reménykedtem hogy meg fogja engedni, de a buli előtt 1 nappal újra megkérdeztem tőle, és azt válaszolta hogy szó sem lehet róla, mert még csak 16 éves vagyok, hogy képzelem ezt hogy én már most bulizni akarok járni, meg hogy miért akarok ennyire nagyzolni..:| Kiakadtam ezen, mert nem erre számítottam. Arra számítottam, hogy értékelni fogja hogy őszintén odaálltam elé és elkéretőztem rendesen, de nem. Szerintetek tényleg túl "kicsi" vagyok egy bulihoz? Mert én meg mondom az őszintét, szerintem egy 16 éves lányt már el lehetne engedni egyedül egy buliba. Mi a véleményetek erről?
Na ezt nem értem sok szülőben. Rákényszerítik a gyermeküket a hazugságra . Később meg sírnak, hogy ki lettek játszva. 3 gyerekes anyuka vagyok.
2012. jún. 14. 22:30
2/31 zokniszörny válasza:
Attól függ, milyen buli. Pl. egy budapesti Morrisons-ba nem engednélek el. De egy házibuliba, vagy egy osztálybuliba simán. Én egyébként értékelném, hogy elkéredzkedtél, ez a bizalom jele egyfelől, másfelől meg inkább menj el úgy, hogy anyukád tudja, hol vagy, kikkel, mikor, minthogy valami hülye XY barátnőmnél alszom dumával tök máshol legyél. Szerintem ajánld föl, hogy mondjuk éjfélre otthon leszel, vagy ha messzebb van a bulihely, akkor mondd azt, hogy buli után egy barátnődnél alszol, nem mászkálsz egyedül a sötét utcán, és hívod akkor is, amikor a buliba értél, és akkor is, amikor a barátnődhöz értél. Gondolom csak azért ilyen, mert félt téged.
2012. jún. 14. 22:34
3/31 anonim válasza:
Hát a mai világban már az is csoda, ha valaki 16 évesen még szűz. Szerintem semmivel sem érdemelted ki, hogy ne mehess el. Ahhoz már elég idős vagy, hogy elmehess, meg ha nem is gyakran jársz el..
2012. jún. 14. 22:35
4/31 anonim válasza:
"Attól függ, milyen buli. Pl. egy budapesti Morrisons-ba nem engednélek el. De egy házibuliba, vagy egy osztálybuliba simán. "
Huh, én pont fordítva lennék ezzel. Morrisonsba járok, messze a legnormálisabb hely, ahol eddig jártam. De emlékszem még a házibulikra fiatalabb koromból. Hát ha ma is olyanok...
2012. jún. 14. 22:35
5/31 anonim válasza:
Attól, hogy félresikerült a gyerek, ő még lehet normális.
Szerintem nem érdem, hogy valaki abbahagyja a hazudozást. El se kéne kezdeni.
2012. jún. 14. 22:45
6/31 anonim válasza:
Hát én is kétszer meggondolnám hogy elengedjem e a lányom a mai tinédzserállomány közé. Mi rendszeresen járunk haverokkal ilyen bulikba cápázni 16 éves muffokat felszedni mindenféle pszeudo-romantikus hablattyal... Nem tenném ki ugyanennek a lányom.
25/F
2012. jún. 14. 22:46
7/31 anonim válasza:
#6 - Érdekes, hogy nem tennéd ki ennek a lányod, de azért te csinálod. Furcsa.
2012. jún. 14. 22:48
8/31 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de szerintem a lányomat, én sem engedném 18. éves koráig, esetleg a fiamat.
2012. jún. 14. 22:48
9/31 anonim válasza:
Persze hogy csinálom, mert jó. A szülők hibája hogy szélnekeresztik őket, dohányoznak orrba szájba és nincsenek nevelve. Ha én nem húzogatnám őket más tenné. Amikor tizenéves voltam csak arra vártam hogy elérjem ezt a kort (kocsi, meló) és bepótoljam a hosszú nőtlen éveket (mivel akkoriban a korosztályom a huszonévesekkel kavart) Szerintem ez teljesen korrekt. De a lányom az a lányom lenne, azt nem tenném ki ennek szívesen.
25/F
2012. jún. 14. 22:51
10/31 anonim válasza:
ésszerű válaszokkal kell megértetni a gyermekkel a döntésed okát.ha nem győzi meg a mai fiatalokat az amibe beleeshetnek akkor nem tudsz mit tenni. Magam is anya vagyok igen fájdalmas tapasztalattal.14-15 évesen behuzták a drogdilerek, kitanitották dörzsöltségre. most 24 éves és a halálomat akarja.nem is akármilyen dilerek. olyanok akik maguk is szülök. a fiatalok majdnem mindegyike azt állitja, hogy ez vele nem történhet meg....?azt hiszed okos vagy? hát jol vigyázz!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!