Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek anyám normális?

Szerintetek anyám normális?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem járok bulizni, csak évente 1x (úgy, hogy anyám nem tud róla, mert mindig azt mondtam neki hogy barátnőmnél alszok, de ez sosem derült ki, de ez is körülbelül 3x fordult elő.) Most úgy döntöttem hogy nem akarok tovább titkolózni, és elkéretőztem egy buliba, már egy héttel előtte, hogy legyen ideje gondolkodni hogy elenged-e vagy nem. Aztmondta hogy még át gondolja. Reménykedtem hogy meg fogja engedni, de a buli előtt 1 nappal újra megkérdeztem tőle, és azt válaszolta hogy szó sem lehet róla, mert még csak 16 éves vagyok, hogy képzelem ezt hogy én már most bulizni akarok járni, meg hogy miért akarok ennyire nagyzolni..:| Kiakadtam ezen, mert nem erre számítottam. Arra számítottam, hogy értékelni fogja hogy őszintén odaálltam elé és elkéretőztem rendesen, de nem. Szerintetek tényleg túl "kicsi" vagyok egy bulihoz? Mert én meg mondom az őszintét, szerintem egy 16 éves lányt már el lehetne engedni egyedül egy buliba. Mi a véleményetek erről?
2012. jún. 14. 22:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhova be fogom írni, amíg meg nem tanulja mindenki: pedofil az, aki nemileg éretlen gyerekekre bukik. Nem tinikre, meg 18 év alattiakra, hanem 6-12 évesekre.
2012. jún. 15. 00:09
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 25/F nyugodtan állhatsz így a világhoz.

De ne csodálkozz azon, ha a jövendőbeli gyermeked meghülyül, és elkezd k*rválkodni. Még csak jogod sem lesz hozzá, hogy felháborodj. :D

Egyébként elég szörnyű, hogy 25 éves létedre ez a legnagyobb gondod, hogy tizenévesen nem vettek észre a csajok, most pedig "bosszút állsz" rajtuk.

És biztosíthatlak, hogy a 24 éves nők 70% nem akar még gyereket.

2012. jún. 15. 09:14
 23/31 anonim ***** válasza:
18%

Nem bosszút állok de én is szeretek szórakozni. Ez a dolgok rendje, a lányok 8-10 evvel idősebb palikkal kavarnak, a korosztalyom a 30+ évesekkel.

Biztosithatlak hogy a jövőbeli gyermekeim nem fognak erről tudni :)

25/F

2012. jún. 15. 10:46
 24/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasik undorítóak
2012. jún. 15. 11:11
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Drága 24 éves barátunk megmutatta hogy anyukád miért nem enged el bulizni. Remélem vagy annyira érett hogy ezt átlásd. Anyukád jogosan félt, és igen, normális.

2012. jún. 15. 11:31
 26/31 anonim ***** válasza:
25 éves, bocsánat. Még jobb... :)
2012. jún. 15. 11:32
 27/31 anonim ***** válasza:
4%

Ha tényleg undorító lennék nem bomolnának utánam a csajok :) Gondolom te is ilyen huszonéves vagy amiért felkapod ezen a vizet, közben meg amikor 16-19 voltál ott huzogattak az akkori huszonéves pasik.. Ez a rendszer, nem én találtam ki, csupán alkalmazkodom a társadalmi elvárásokhoz.

25/F

2012. jún. 15. 15:03
 28/31 anonim ***** válasza:
Hát itt vagy! Nem tudom kinek szólt az utóbbi válaszod, de szerintem senkit ne próbálj meg itt beazonosítani kényed kedved szerint mert baromi nagyot eshetsz pofára. :)
2012. jún. 15. 16:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Ja, nem én voltam az a 77%os aki leundorítózott, mielőtt nekem támadnál.
2012. jún. 15. 16:02
 30/31 anonim ***** válasza:
6%
Mér esek pofára :C
2012. jún. 15. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!