Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek anyám normális?

Szerintetek anyám normális?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem járok bulizni, csak évente 1x (úgy, hogy anyám nem tud róla, mert mindig azt mondtam neki hogy barátnőmnél alszok, de ez sosem derült ki, de ez is körülbelül 3x fordult elő.) Most úgy döntöttem hogy nem akarok tovább titkolózni, és elkéretőztem egy buliba, már egy héttel előtte, hogy legyen ideje gondolkodni hogy elenged-e vagy nem. Aztmondta hogy még át gondolja. Reménykedtem hogy meg fogja engedni, de a buli előtt 1 nappal újra megkérdeztem tőle, és azt válaszolta hogy szó sem lehet róla, mert még csak 16 éves vagyok, hogy képzelem ezt hogy én már most bulizni akarok járni, meg hogy miért akarok ennyire nagyzolni..:| Kiakadtam ezen, mert nem erre számítottam. Arra számítottam, hogy értékelni fogja hogy őszintén odaálltam elé és elkéretőztem rendesen, de nem. Szerintetek tényleg túl "kicsi" vagyok egy bulihoz? Mert én meg mondom az őszintét, szerintem egy 16 éves lányt már el lehetne engedni egyedül egy buliba. Mi a véleményetek erről?
2012. jún. 14. 22:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
#9 - Azt hisze megy gyilkos mondta egyszer, hogy ha én nem gyilkolnék, gyilkolna más. Azért abban a tudatban, hogy a lányoddal is meg történhet, méghozzá jó eséllyel, furcsa, hogy élvezed. Na mindegy, biztos öreg vagyok már ehhez.
2012. jún. 14. 23:02
 12/31 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hova mész. De EGYEDÜL semmiképp nem engedném el a lányom. Ha ismerem a barátait, és tudom, hogy rendes gyerekek, és velük megy, úgy okés. Megbízom benne, de azt is a tudtára adom, hogy nem lehet vissza a bizalmammal, mert annak meg lesznek a következményei. Egyszer el lehet játszani, többet nem adok rá lehetőséget.

De sokszor én is megijedek, mikor korosodó barátnőimmel lemegyünk valahova. :)

Szörnyű, hogy némelyik lány hogy viselkedik. Sokuk részegebb, mint bármely fiú, az öltözködésről pedig inkább nem is beszélek.

Szerencsére én ezzel sosem okoztam csalódást anyukámnak. Mindig megbízott bennem, és mindig tartottam is a szavam. :)

2012. jún. 14. 23:09
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

25/F-nek pedig csak annyit, hogy a jó példamutatás nagyon fontos.

Ha pl azzal állsz a lányod elé, hogy azért nem engeded őt el a buliba, mert annak idején te is voltál, és ha tudná, hogy ott micsoda ribik vannak, meg micsoda veszélyek leselkednek rá idősebb pasik képében...stb. Hát ez nem valami meggyőző. Nem leszel hiteles a lányod szemében. :)

Ez ugyan olyan, mint amikor a pöfékelő anyuka veri a fiát, mert megtudta, hogy cigizik.

Hazudni pedig nem szeretnék a gyermekemnek még a múltammal kapcsolatban sem. :)

2012. jún. 14. 23:13
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok múlik azon hol laksz, hova mész, kivel, kik lesznek még ott. Én 14 évesen a ballagásom után mentem el bulizni először. Kisvárosban lakom, sokan ismernek, sok mindenkit ismerek így nem volt gond. Anyukám az összes (legalábbis szerintem ő ezt gondolta) barátnőmet, ismerősömet ismerte. Mondjuk én tesómmal mentem, de utána nem. Ők is ezt mondták, hogyha tiltják rosszabb lesz majd. Meg még most éljem ki magam mint majd 30 után. Aztán 18 éves koromra már szinte sehova sem mentem. Bele lehet ugrani szép dolgokba, de ha valaki jól ismeri a gyerekét akkor megbízik benne. Valamelyik ismerősöm mondta, hogy őt anno sehova nem engedték el. 15-16 évesen akkora leleményességet, taktikát és szökési tervkészítés tanult amit mi sose fogunk behozni:) Azt, hogy ez a szüleinek jó e vagy sem, nem tudom. Szerintem nem, mert végig vagy eltitkolt dolgokat, vagy hazudott. Egy másik ismerősöm 18 évesen ment el először bulizni. Másnap a detoxban ébredt XD Ő azt mondta, hogyha fiatalabban, mikor még tart a dolgoktól kezdett volna el piálni lehet, hogy soha nem jut el idáig. Így elsőre a nagy "kiéhezettségtől" sikerült jól berúgnia. Meg vannak ennek az előnyei és a hátrányai is. Azt hogy merre billen a mérleg nyelve gyerekfüggő. Sok sikert! :)
2012. jún. 14. 23:28
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Az sem mellékes, hogy egy 16 éves lánynak, nincs nagy élet tapasztalata.

A szórakozóhelyeken is sok a ratyi, aki elkábítja a fiatal lányokat italozás közben, aztán jobb esetben csak simán megerőszakolják, rosszabb esetben Qrválkodásra kényszerítik itthon, vagy külföldön.

(vagy esetleg rászoktatják a kábítóra, aztán önként jelentkezik (éjszakai pillangónak) hogy legyen rá pénze)

2012. jún. 14. 23:35
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Erről jut eszembe, hogy 25F-nek még üzenem, hogy amit ő csinál, az semmi ahhoz képest, amit nemrég hallottam.

Így a kérdezőnek is üzenem, hogy nagyon vigyázzon magára, ha buliba megy!

2012. jún. 14. 23:38
 17/31 anonim ***** válasza:
38%
Azért vicces, hogy 16-17 évesen azért nem álltak le velem a csajok mert hogy "kisfiú vagyok még" most meg én azért ne álljak le velük mert "milyen példát mutatok majd a lányomnak"?. Mert mit kéne csinálnom akkor? Szedjek fel egy 24 évest aki 2 hónap múlva már a gyerekkel nyaggat? (Mint a kedves exem)
2012. jún. 14. 23:42
 18/31 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint amikor valaki nem engedi el a férjét sörözni a haverokkal. Mit fog csinálni? Hazudni. Aztán csodálkozik, hogy megromlik a kapcsolatuk. Persze anyukádat is megértem, nem mindegy, hogy milyen buli, hol lesz, mettől meddig tart, hány évesek a többiek, hogy jutsz haza, stb. Ezeket kellene vele megbeszélned, és ha úgy látja, hogy nincs mitől félnie, akkor valószínűleg elenged. De, ha tele lesz huszonéves fiúkkal, lesz alkohol, stb., akkor ne csodálkozz, ha megint elutasítja a kérésed. Beszélj vele erről, de ne azzal kezd, hogy a barátnőidet elengedték, mert nem nagyon fogja érdekelni...
2012. jún. 14. 23:46
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Szedjek fel egy 24 évest aki 2 hónap múlva már a gyerekkel nyaggat?

nem hiszem, hogy a nők (24) egy éjszaka után gyereket akarnának.

2012. jún. 14. 23:50
 20/31 anonim ***** válasza:
7%

Kedves 24 éves válaszoló.

igazad van, inkább szedj fel egy 16-17 évest, és akkor nem csak felelőtlen vagy amiért kihasználod, de még pedofil is ami bűncselekménynek számít. tapstapstap.

nah az ilyen férfiak miatt nem enged el anyukád bulizni, és jogosan!!!!

2012. jún. 14. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!