Szerintetek anyám normális?
Attól függ, hogy hova mész. De EGYEDÜL semmiképp nem engedném el a lányom. Ha ismerem a barátait, és tudom, hogy rendes gyerekek, és velük megy, úgy okés. Megbízom benne, de azt is a tudtára adom, hogy nem lehet vissza a bizalmammal, mert annak meg lesznek a következményei. Egyszer el lehet játszani, többet nem adok rá lehetőséget.
De sokszor én is megijedek, mikor korosodó barátnőimmel lemegyünk valahova. :)
Szörnyű, hogy némelyik lány hogy viselkedik. Sokuk részegebb, mint bármely fiú, az öltözködésről pedig inkább nem is beszélek.
Szerencsére én ezzel sosem okoztam csalódást anyukámnak. Mindig megbízott bennem, és mindig tartottam is a szavam. :)
25/F-nek pedig csak annyit, hogy a jó példamutatás nagyon fontos.
Ha pl azzal állsz a lányod elé, hogy azért nem engeded őt el a buliba, mert annak idején te is voltál, és ha tudná, hogy ott micsoda ribik vannak, meg micsoda veszélyek leselkednek rá idősebb pasik képében...stb. Hát ez nem valami meggyőző. Nem leszel hiteles a lányod szemében. :)
Ez ugyan olyan, mint amikor a pöfékelő anyuka veri a fiát, mert megtudta, hogy cigizik.
Hazudni pedig nem szeretnék a gyermekemnek még a múltammal kapcsolatban sem. :)
Az sem mellékes, hogy egy 16 éves lánynak, nincs nagy élet tapasztalata.
A szórakozóhelyeken is sok a ratyi, aki elkábítja a fiatal lányokat italozás közben, aztán jobb esetben csak simán megerőszakolják, rosszabb esetben Qrválkodásra kényszerítik itthon, vagy külföldön.
(vagy esetleg rászoktatják a kábítóra, aztán önként jelentkezik (éjszakai pillangónak) hogy legyen rá pénze)
Erről jut eszembe, hogy 25F-nek még üzenem, hogy amit ő csinál, az semmi ahhoz képest, amit nemrég hallottam.
Így a kérdezőnek is üzenem, hogy nagyon vigyázzon magára, ha buliba megy!
Szedjek fel egy 24 évest aki 2 hónap múlva már a gyerekkel nyaggat?
nem hiszem, hogy a nők (24) egy éjszaka után gyereket akarnának.
Kedves 24 éves válaszoló.
igazad van, inkább szedj fel egy 16-17 évest, és akkor nem csak felelőtlen vagy amiért kihasználod, de még pedofil is ami bűncselekménynek számít. tapstapstap.
nah az ilyen férfiak miatt nem enged el anyukád bulizni, és jogosan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!