Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek normális, ha...

Szerintetek normális, ha saját anyám csicskának néz?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és fiú, de anyámnak szokása lett, hogy a sima prioritású dolgokat is azon nyomban akarja megcsináltatni velem, olyan előszóval hogy "pattanjál". Ha valamit csinálok magamtól észre se veszi, de akkor is beleköt valamibe. Reggel nem hagy aludni, mert mikor megy dolgozni, bejön kinyitni az ablakot, közbe meg hangoskodik, és én visszaaludni nemigen tudok. Ha eltűnik valami, biztos én voltam...

Mindenkinek azt mondja, hogy trehány és lusta vagyok. Amikor meg veszekedek, mindig azt mondja hogy a serdülőkor miatt vagyok ilyen, és hogy pszichológusra van szükségem.

2012. jún. 27. 11:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Még mindig én!

Én, nem hiszem, hogy maradt volna bennünk valami tüske, nem volt nagy veszekedésünk soha, nem voltam rossz gyerek, nem szöktem ki bulizni, fiúzni vagy ilyesmi, úgy általában jól megvagyunk, az ilyen kritizálások kivételével.

2012. jún. 27. 12:36
 22/26 anonim ***** válasza:

Még mindig Te!

Elnézést a fáziskésésért...

Lassan off lesz, de megkérdezem. Te mire véled ezt a dolgot, ha nincsen se tüske, semmi? Érdekel...

2012. jún. 27. 14:07
 23/26 anonim ***** válasza:

Anyum ilyen, nem csak velem, apummal is ezt csinálja, neki is mindig beleszól a dolgaiba, pl. ha a nappaliban vagyunk, és valaki elindul a konyha felé, akkor rögtön utána szól, hogy miért nem vitte fel a poharat/tányért a konyhába, ha már úgyis arra jár. Vagy átöltözik apum a nappaliban, anyum akkor lép be az ajtón, és már szól, hogy miért vannak ott a ruhák, miért nem lehet elpakolni stb, pedig apum abban a pillanatban tette e a pólóját...

Leveszi a papucsát a nappali előtt, hogy a szőnyegre ne menjen fel vele, anyum arra jár, és rögtön eltesz a papucsot a szekrénybe, apum meg ugye keresi, mikor felvenné, akkor meg rászól, hogy ne mászkáljon mezítláb...

Szóval anyum ilyen maximalista vagy nem is tudom...

2012. jún. 27. 14:16
 24/26 anonim ***** válasza:

Erre szokták azt mondani, hogy kemény asszony...

Ismerem ezt a típust, a régi ídők kemény nevelésének gyümölcse. Alighanem valamiért keserű, vagy legalább is megkeseredett. Betegség? Esetleg problémák a szülők között? Vagy nehéz gyermekkor ( mármint neki...)? Ez érthetőbbé tenné....

De biztos vagyok abban, hogy szeret és büszke rád. Tudod jól, hogy vannak emberek akik nem tudják kimutatni a valódi érzéseiket...

2012. jún. 27. 14:49
 25/26 anonim ***** válasza:
nálunk az van, hogy hétvégente, amikor hazajövök a koleszból, ki van nyalva a fenekem is nagyjából. nem kell korán kelni, takarítani, mosogatni stb., de vasárnap ha megyek vissza, akkor rendet kell tennem. nos, mióta elballagtam (május), azóta többet vagyok itthon, és voltak is összezördülések. amúgy sem a legjobb a kapcsolatunk, 14 éves korom óta nem is élek itthon, hetente 1 telefonbeszélgetés zajlik, csütörtökön, hogy mikor megyek haza másnap. szóval szépen elgondolkodtam, és rájöttem, hogy apróságokkal ki lehet küszöbölni a vitákat, tehát főzök, takarítok (leginkább magam után:D), mosogatok, rend van, kaja van a hűtőben, elszaladok a kisboltba ha kell, elintézek mindent, ami hozzám kapcsolódik, semmi dolguk velem kapcsolatban a szüleimnek azon kívül hogy kifizetik a szükséges dolgokat és itthon lakok. úgyis temérdek a szabadidőm, szóval még nekem is jól esik egy kis házimunka:)
2012. jún. 27. 17:12
 26/26 A kérdező kommentje:

Ugyanezeket megcsinálom én is, de akkor épp. a következő esetek közül áll fent valamelyik

"ezt még mért nem csináltad meg..."

"ez egy napos munkának nem elég..."

"ezt rosszul csináltad meg..."

2012. jún. 27. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!