Miért hord minden meleg sálat?
Én is meleg vagyok, és sálat is hordok... jé... talán mert mínusz húsz fokban megfagynék nélküle?
De csak kabáttal hordom, szimplán sállal elég hülyén érezném magam...
Szóval, a sálra ne alapozz. A melegek általában ügyelnek rá, hogy ne legyenek b*zisak. Sok heteró meg nem is hinné magáról, hogy mennyire "b*zisan" néz ki. Persze itt már a szó jelentését feszegetjük, hogy akkor mi is az a b*zis és kire használjuk...
Sztem a következtetés menetével van a baj, ahogy ezt kihoztad.
Azt csinálod, h vkire így megérzésből, utcán, gyakorlatilag anélkül, h ezt bárhogy ellenőrizni tudnád, rámondod magadban, h homoszexuális. Innentől nem érdekel, h igaz-e ez a benyomásod, nem izgat, h ellenőrizni kéne, mielőtt ebből általánosítasz egy csoportra... Ha te már rámondtad ezt vkire, akkor úgy veszed, h az már 100%-osan tutira igaz. Pedig ez nem biztos egyáltalán... - És ezután pedig az ő viseletük alapján levonsz egy induktív következtetést a melegekre általánosítva. Csak ezzel az a baj, h a te következtetésed ily módon nem ténylegesen a melegekre fog vonatkozni, hanem azokra az emberekre, akiket TE ANNAK NÉZTÉL, akár helyes volt a benyomásod, akár nem... Ez így nagyon veszélyes. És következtetést így levonni sztem felszínesség. Ha mindenáron induktív következtetést akarsz levonni a melegekről, akkor legalább tényleg csak akkor vedd úgy, h vki az, vagy nem, ha ez ellenőrizhető, és ellenőrizted is. Ne így egy benyomás alapján... :O
Amúgy, és sztem nem csak én vagyok így vele: (nekem) ha egy srácnak a nyaka körül van vmi (ami lehetőleg szőrös/bolyhos/vastag, és nem annyira szorosan van, h a fulladás jusson az embernek az eszébe róla, hanem lazán), akkor legyen az sál, kendő, vagy éppen egy kabát kapucnijának a szőrmés pereme, az nagyon szexi. Lehet, h ez azért közrejátszik... H nem feltétlenül csak gyakorlati okokból hordanak a srácok sálat sztem. És aki tudja, h más srácokban ez neki szexi, mert őket nézegeti, az talán magának is haramabb felrakja, h hátha így ő is az lesz másoknak. xD Talán ennyi összefüggés lehet. xD
Az utolsónak igaza van a következtetéssel kapcsolatban, bár ezt már én és más is leírta.
De azért én megértem a kérdezőt. Ugyanis a legtöbb tévéfilmben, sorozatban, stb. a melegeket így ábrázolják. Pl.: A Testvérek legutóbbi részében (mármint általam látott legutóbbi részében) Scotty-t. De a Szex és New Yorkban, vagy olyan filmekben, amik tök másról szólnak, csak 1 jelenet erejéig megjelenik benne egy meleg karakter. Pár divattervezőn is látni (nem asszociálok, olyanra gondoltam, aki tényleg meleg).
Szóval megértem a kérdezőt, értem mire gondol, de a kérdése akkor is alaptalan. És, mint mondtam, nekem akkor is inkább a művészekre emlékeztető dolog. Pl.: Hajó András egyszer a Heti Hetesben így figurázta ki a "nagy művészeket", ahogy Laár András is ugyanezt csinálta egy dalban, mikor megjelent a színpadon. A sál az valahogy olyan kiegészítő, amit azért vesz fel valaki, mert jól akar kinézni (hacsak nem tél van). És szerintem ehhez kapcsoljuk hozzá ezt a tudatot: sokan azt gondolják, hogy a melegek sokat foglalkoznak a külsejükkel, stb.
Amúgy tényleg van valami megfoghatatlan a sálat, magas gallért, stb. viselő fiúkban (lány vagyok), de szerintem nem mindenkinek áll jól.
Egyébként tegnap elment mellettem egy meleg pár, nem volt sáljuk. Csak hozzak ellenpéldát. De amit korábban írtam a régi évfolyamtársamról (arról, hogy ő meleg volt, és párhuzamosan igazi rocker), az is áll.
* Hajós
* Csak HOGY hozzak ellenpéldát.
Én mindig szerettem a bőr mellényt, egyszer őszel felvettem hozzá egy siltes bőr sapkát (furazska), a fene tudta hogy ez b↓n↑zi ismertető. Aztán mikor egy srác le akart smárolni és én kézelfoghatóan a képére írtam hetero voltomat, az magyarázta meg miért tartott homunkulusznak.
Úgy látszik a divat ott is változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!