Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért hord minden meleg sálat?

Miért hord minden meleg sálat?

Figyelt kérdés
Ha megyek az utcán, és látok egy echte homoszexuálist, akkor az mindig sálat visel. És amikor a Family Guy-ban Peter meleg lesz, akkor egy sállal tér haza. Van valami különleges oka ennek a szubkultúrális viseletnek vagy véletlen egybeesés?

2012. szept. 27. 15:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy sál vásárlásakor igazolni kell, hogy a saját nemedhez vonzódsz. Vagy aki sálban jár, az meleg is lesz ettől automatikusan.
2012. szept. 27. 15:55
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

A sál melegít! :D

Amúgy szerintem azért, mert az a kiegészítő, ami jól látható, szines, feltűnő, de még nem túl nőies.

2012. szept. 27. 16:02
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem hiszem, hogy a melegeknél lenne ez. Sok lányt és fiút is látok a munkahelyemen. Én csak azt nem értem, hogy pl. egy ilyen melegben mint ma a rövidujjúhoz miért kell a nyakukat egy hatalmas sállal vastagon körbetekerni.
2012. szept. 27. 16:29
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Az filmekben inkább ilyen kendő szokot lenni.

Am. nekem is van katonai,(ilyen turbánnak, sálnak meg akárminek lehet hajtani) ráadásul homokszínű. :D

Talán tényleg a feltűnősége miatt, mert a filmekben mindig valamilyen rikító színe van, ami teljesen eltér a ruha színétől.

2012. szept. 27. 16:35
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Én meleg vagyok, de nem hordok sálat!
2012. szept. 27. 16:53
 6/17 anonim válasza:
76%
szerintem, a melegek nek is kell part talalniuk, naluk az nam konnyu, mint peldaul nekem aki csak lanyokra palyazik, es szerintem kell nekik valami dolog amivel tudomasuva teszik a masokal hogy ok azok amik. szerintem ok evel hozzak magujra a figyelmet
2012. szept. 27. 17:15
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Butaság. Ha mész az utcán, és látsz egy feltűnően stílusosan öltözött fiút, akkor az nem jelenti azt, hogy az illető meleg, vagy hogy nem láttál előtte 20 meleg fiút, akiknek a megjelenéséből nem asszociáltál rögtön a homoszexualitásra... van egy sztereotip képed a melegekről (ez az úgynevezett "echte" homoszexuális, a vígjátékok, pl. a Family Guy is erre játszanak), aminek kevés köze van a valósághoz. Ennek a képnek, gondolom, a sál is része.
2012. szept. 27. 18:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy sztereotípia, mindenesetre sok meleg hord sálat. Köszönöm az eddigi válaszokat, a legtöbb hasznos volt!
2012. szept. 27. 19:37
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
én is meleg vagyok, anyu vett is ilyen sálat nekem, de nem fogom hordani, mert sztem buszis :D
2012. szept. 27. 19:53
 10/17 anonim ***** válasza:
98%
Nekem a sálról inkább azok a művészek jutnak eszembe, akik nagyon nagy művésznek képzelik magukat, és elő akarják adni a nagy embert, felvesznek egy sznob stílust. Egyébként annak nagyon igaza van, aki azt írta, hogy attól, hogy Te valaminek képzeled azt, akit látsz, nem biztos, hogy az is. (Ismerek olyan meleget, aki nem hord sálat, és rocker ruhákban jár.)
2012. szept. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!