Mennyi a havi összbevételetek a családban és abból mennyit tesztek felre ha félretesztek egyáltalán?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 10:43
41/48 anonim válasza:
Lakásfenntartási támogatást is az önkormányzatnál.
42/48 A kérdező kommentje:
Egyébként beletrafáltal 2 a saját 3 a testvéremé volt... Hátborzongató hogy ráéreztél
2012. szept. 20. 12:00
44/48 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Bár sokan túl korán alkotnak véleményt, azért tudd, van aki így ismeretlenül is becsül téged a testvéred 3 gyermekének felneveléséért.
45/48 A kérdező kommentje:
Nem akartam ezt a részt leírni testvérem meghalt balesetben a felesége meg öngyilkos lett utána. A gyerekeket nem tudná más nevelni mégse adhatotom őket otthonba.szeretem a gyerekeket nagyon. Elég sokat sérültek így is.
2012. szept. 20. 12:07
46/48 anonim válasza:
Árvaságit kell kapjanak vagy te valamiféle támogatást mert neveled őket.
Önkormányzat,nemtudom,nézz utána,magától nem adja az állam.
47/48 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért pontozzák le azokat, akik sokat keresnek! Mi egy hónapban 140.000 ft-ot keresünk (férjem fizuja+gyed+csp). Ebből nem igazán tudunk félretenni, mert rezsire elmegy kb. 50.000, benzinre is nagyon sokat költünk, mert férjem máshová jár dolgzoni, gyerekre is megy a pénz, kaja, stb. Én is szeretnék havi 800ezret, de mégsem pontozom le azokat, akik ennyit keresnek....(csak irigykedek) :) Ja és azt sem tudom, hogy mi lesz GYED után, mert kilátástalan a helyzet.
48/48 anonim válasza:
4en vagyunk, anyuék bevétele olyan 150ezer ft összesen, úgy, hogy anya pl napi 10 órát dolgozik, fizikai munkát, hétvégén is és apa is sokat. Ebből nem szoktunk semmi ruhát vagy ilyesmit venni, csak kaját veszünk és befizetjük a csekkeket, már amiket tudunk persze. A lakáshitelt pl hónapok óta nem tudjuk fizetni, azt hiszem a bank már fel is bontotta velünk a szerződést...:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!