Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyi a havi összbevételetek...

Mennyi a havi összbevételetek a családban és abból mennyit tesztek felre ha félretesztek egyáltalán?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 10:43
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
16%

900 Euro a bevétel és van egy másfél éves gyermek. Csekkekre+házkolcson 550 euro + egyébb kiadások (auto, élelmiszer stb) Semmit sem tudunk félre tenni.

Szerintem nem kellett volna 5 gyereket szulni.

2012. szept. 20. 11:46
 32/48 anonim ***** válasza:
90%

110-150000 közötti az össz bevétel. Párom dolgozik csak, gyerek még nincs.

Családi házban élünk, hitelünk 15.000 Ft, egyéb rezsi költségek 25-30000 össz.

Kertünk is van így minden évben veteményezünk. Így a zöldségeket magunk termesszük. A húst a szülőktől kapjuk.

Változó, hogy mennyit tudunk félre tenni a bevétel miatt, de általában 30.000 Ft a max amit félre tudunk rakni.

Alkalmi ruhák nem sűrjen kellenek, így azt minden gond nélkül megvesszük.

2012. szept. 20. 11:48
 33/48 anonim ***** válasza:
91%
32-es. Mekkora az a ház? Mert számomra furi, hogy 25-30 ezer a rezsitek. Fűtés mennyi ha van?
2012. szept. 20. 11:49
 34/48 anonim ***** válasza:
75%

Alkalmi ruhát én kis butikokban veszek vagy vaterán.

Esküvőn voltunk nyáron,vaterán 1500ért vettem olyan kisruhát boleróval amit boltban 25ezerért láttam.

Többi ruhát úgy veszem hogy tél végén télit nyár végén nyárit akciósan,illetve ha bezár 1-1 bolt,akkor ott is jól szétnézek,igy vettem most 2ezerért farmerokat ami előtte 3 héttel még 15ezer volt.

(megtehetném hogy teljes áron veszek ruhát,de imádom a ruhákat,rengeteg van,teljes fizum se lenne elég,igy csak ezen próbálok spórolni,igy kb évente 1-másfélmilliót félre tudunk kb tenni,kamatozik is,igy majd ha kb 5 év múlva gyereket akarunk,akkor tudjunk venni hitelmentes házat,addigra eldöntjük hol akarunk élni,addig megyünk oda ahol többet fizetnek,mérnökök vagyunk mindketten)

11:09 voltam

2012. szept. 20. 11:49
 35/48 anonim ***** válasza:
90%

31-es: a kérdező nem írta, hogy 5 gyereket szült.

Tegyük fel: 2 gyereket szült és a testvére halála után a testvére 3 gyermekét is ő neveli fel, nem adja otthonba őket. Ebben az esetben is megállja a helyét az írásod? Nem vagy korán itélkező?

"Szerintem nem kellett volna 5 gyereket szulni."

Ilyet nem lehet leírni ennyi információból.

2012. szept. 20. 11:50
 36/48 anonim ***** válasza:
64%
31-es & 35-ös, én se értem a megjegyzést az 5 gyerekről... Nem is írta.
2012. szept. 20. 11:53
 37/48 A kérdező kommentje:
Rezsire költünk . Ételre. Gyerekeknek mindig kell valami az életéhez pelenkák ruhák semmi extrára nem költünk nem cigizünk nem iszunk a gyerekeknek veszünk csokit turo rudit ennyi a max luxus.el is romlik minden valami télre tüzelőt kell venni. Kályhával fütünk mert drága a gáz ezzel sporolunk de a tüzelő is drága
2012. szept. 20. 11:54
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
2012. szept. 20. 11:56
 39/48 anonim ***** válasza:
60%
Fát télre lehet igényelni az önkormányzattól, segélyszervezetektől. Ennek érdemes utánaérdeklődni.
2012. szept. 20. 11:57
 40/48 anonim ***** válasza:
64%

36-os: azt írta egyik kommentben a kérdező, hogy 5 gyermeket nevelnek a férjével 290,000Ft jövedelemből.

De hogy veszi bárki is a bátorságot, hogy egy 5 gyermeket nevelő embernek ilyet ír??? Megdöbbentő és elszomorító. Ha valaki dolgozik, családot vállal, 1 gyermeket szül, mai világban elveszíti az állását, férje elhagyja, azt mondhatja bárki is neki, hogy minek szült???

Felháborít a hozzászólás. Megszületett emberekről nem lehet így írni. Hogy esne a 31-es hozzászólónak, ha azt írná bárki, az ő szülei minek szülték meg ŐT!!!???

Emberekről ilyet írni...

2012. szept. 20. 11:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!