Mennyi a havi összbevételetek a családban és abból mennyit tesztek felre ha félretesztek egyáltalán?
Én egy boltban dolgozom (külföld) a párom pedig a fémiparban dolgozik (külföld)
Sopronban élünk.Nem értem miért lettem lepontozva?
Nekem gyed+csp 120, férjem fizetése 400+5 kajajegy + 20e egészségpénztár. Ebből vesszük a pelenkát, gyógyszereket, popsitörlőt.
A férjem most van kint külföldön, ez az első hónap, de elvileg olyan 250-nel lesz magasabb a fizetése.
Több megtakarításunk van: lakáskassza, chf alapú, olyan ami aranyban van. Ez olyan havi 100-120. A többi ami marad megy egy sima megtakarítási számlára amihez hozzáférünk ha kell, de fizet kamatot ha nem.
Hitel csak lakáshitel, dolgozói kamatmentes költsön, nem vészes.
Alkalmi ruha: jó kérdés, nem tudom, turkálóban lesz-e. Pesten biztos. Még H&M, C&A esetleg, de nem hiszem hogy nagyon olcsó lenne.
Neten is megnézheted: jófogás, vatera, teszvesz stb.
1,8 millió forint a havi jövedelmünk kettőnknek.
Saját házban élünk, hitelünk nincs. 1 gyerek van, 2 éves, így az ő fenntartása sokba kerül. HA kifizetjük a kötelező dolgokat (vilany, telefon, internet stb) és nem vásárolgatunk ész nélkül akkor 1,5 milliót simán félreteszünk. De nem minden hónapban spórolunk. Vannak hónapok amikor szarunk mindenre, és költekezünk. Ruhákat veszünk, elmegyünk szórakozni, utazni stb. Nem csak robotolni, de feltöltődni is kell néha.
Szándékosan másoltam át másnak a leírt hozzászólását és helyettesítettem be a saját adataimmal.
Kiváncsi vagyok arra, ezt is lepontozzák, mert nem a létminimumon élünk, vagy az eredeti hozzászólás írójával megegyező lesz a pontozás :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!