Ezt hogyan lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó.... Tudom, hogy furán hangzik, de engem azzal ugratnak a haverjaim, mert ha megyünk az utcán és előttem van egy rovar és ha már nem tudnám elkerülni, hogy ne lépjek rá, akkor megállok és kikerülöm. Ez már háromszor történt meg a jelenlétükben. Megkérdezték, hogy miért állok meg én meg azt mondtam, hogy nem akartam rálépni és ők meg kiröhögtek, meg ezzel piszkálnak. Mit lehet ezzel kezdeni, hogy ne csesztessenek ezért?2012. szept. 15. 19:27
1/1 anonim válasza:
Szerintem ott a gond, hogy túl feltűnően csinálod. Nem hiszem hogy olyan nagy bogarak élnek, hogy meg kell állnod és kikerülnöd. Egyszerűen csak előre rágondolsz és némán arrébb teszed le a lábad egy kicsivel. A haverjaid úgysem tudják, hogy eredetileg hova akartad tenni a lábad... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!