Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek ez normális? 20l...

Szerintetek ez normális? 20l vagyok, de rendszeresen rámtör a játszhatnék. Lego meg kinderfigurák utáni vágy.

Figyelt kérdés
Amúgy főállásom van,albérletem,egyedülálló vagyok.
2012. aug. 12. 13:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez a felvágás nem mond ellent amit írtam szívi. Puszancs!
2012. aug. 16. 17:16
 22/27 anonim ***** válasza:

Én bőven elmúltam már húsz, nagyon közelít a 3. X, (nő vok.), de néha én is eljátszogatok a legoval, és pipa tudok lenni, ha nincs elég elem az építményemhez, akár csak egy darab is hiányzik...

Ha egyszer majd lesz gyerekem (az se mostanában), sajna jó sok legot fog kapni :)

2012. aug. 17. 04:58
 23/27 anonim válasza:
Egyetértek a 10 essel és a 13 assal! :D
2012. aug. 24. 12:05
 24/27 anonim válasza:
21/F vagyok, van saját lakásom, egy 20 éves (de csinos) kocsim, meg egy barátnőm. Életcélom, hogy a Balu kapitány kalandjai összes részét beszerezzem, mellesleg legózni is szoktam (bár elég ritkán), és a dunaparton iszonyatos késztetést érzek mikor a barátokkal lemegyünk, hogy homokvárat építsek, de mivel ez külső szemlélőnek furának tűnhet, nem teszem (mivel látszólag rettentő komoly ember vagyok :P) de azért a derékig érő vízben rendszeresen elásom magam térdig a homokba. Plusz van még egy 108 darabos kb 30 éves matchbox gyűjteményem, amit néha előveszek, kirakom az összeset az asztalra. (mondjuk nem berregek hozzá, csak magamban :P)Azt hiszem valahol van egy rakás kinderfigurám is (az a régi klasszikus kézzel festett) Nemrég valamelyik szombat reggel a barátnőm tett egy megjegyzést miszerint sose fogok felnőni, de szerintem csak az volt a baja, hogy túl hangosan néztem a Hupikék törpikéket. Komolyan. Szóval kedves kérdező, egyáltalán nincs ezzel semmi gond, sokan vagyunk így :D Olyan 7-8 éves koromban apám többet játszott a matchboxaimmal mint én :D
2012. aug. 24. 22:59
 25/27 anonim ***** válasza:
de jó volt a kommenteket olvasni, és nosztalgiázni:) nekem is van egy csomó matchboxszom és legoztam is, a legjobb játékok voltak. Remélem majd a gyerekeimmel játszhatok egyszer:)
2013. febr. 28. 16:07
 26/27 anonim válasza:

Hehe, én 43 éves vagyok - és imádok legózni :)

Sőt, PS2-vel is szoktam játszani és -kapaszkodj - most akarok elkezdeni Star Wars-os PEZ figurákat gyűjteni!

Hidd el: addig jó, amíg van kedved játszani!!

2013. febr. 28. 16:34
 27/27 Ingrados válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van, ne folytsd vissza a benned rejtőző gyereket!
2014. jan. 21. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!