Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek ez normális? 20l...

Szerintetek ez normális? 20l vagyok, de rendszeresen rámtör a játszhatnék. Lego meg kinderfigurák utáni vágy.

Figyelt kérdés
Amúgy főállásom van,albérletem,egyedülálló vagyok.
2012. aug. 12. 13:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
17%
Teljesen normális. Nekem az az aktuális szórakozásom, hogy mindenféle anyagból furulyát barkácsolok. Pedig van "rendes" vásárolt furulyám.
2012. aug. 12. 14:40
 12/27 anonim ***** válasza:
47%
Normális. Akik azt mondják, 20 évesen már csak a számlákkal meg a pasikkal lehet foglalkozni, azok idióta barmok.
2012. aug. 12. 14:48
 13/27 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nyugodtan!

Én vezető beosztásban üldögélek egy irodában, és hobbiból szakmákat tanulok. Ráadásul olyanokat amikben garantáltan nem fogok dolgozni :) Most éppen péknek akkarok tanulni, miútán kész a hulladékkezelői. :) Nézegetem még a cnc esztergályost, és a raktárost is. Már van hat hasonló hobbi végzetségem, noha hivatalosan informatikus vagyok, és feltehetőleg imformatikai felsővezetőként is fogok megöregedni ugyananál a cégnél. Viszont jobban érzem magam attól, hogy van autószerelő, és villanyszerelő képesítésem is, és meg pár érdekes apróság.

Illetve gyakorlatilag mindenre szereztem jogosítványt ami elmegy a közúton, vagy uszik. (repüléshez nyuszi vagyok oda nem)

Mivel ezekre csak rengeteget költök, és garantáltan nem hozznak vissza semmit, nyugodtan nevezhetjük játéknak. :)

Az élet csodaszép, ha játszol akkor boldog vagy:)

Boldognak lenni meg jó!

Az a nem normális aki akkor érzi magát jól, ha boldogtalan. ;)

2012. aug. 12. 14:52
 14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó!nagyon érdekes embernek tartalak!
2012. aug. 12. 15:01
 15/27 Pietrosol ***** válasza:
23%

Szia!

Se magadnak,se másnak nem ártasz vele,sőt felteszem jó érzést okoz!Így viszont kit érdekel,hogy mi normális?!

Ezen a planétán egyre kevesebb ember él,aki ezt objektíven meg tudja ítélni!

Nyomás legózni!

2012. aug. 12. 15:30
 16/27 anonim ***** válasza:
3%
Én a 13-as válaszoló felettese vagyok.Azt kihagyta,hogy sokszor összejárunk,mi is építünk legocsodákat,de csak a komolyabbakat.Távirányítós helikoptereink is vannak,amikkel cetliket juttatunk egyik irodából a másikba.És persze a munkahelyi szex se hagyományos köztünk,mesefigurás maszkokban esünk mindig egymásnak.
2012. aug. 12. 19:38
 17/27 anonim ***** válasza:
16-os XD
2012. aug. 12. 21:20
 18/27 anonim ***** válasza:

Anyám pasija 30 éves és transzformer b.zi -.-

Vannak akik sose nőnek fel :D

2012. aug. 16. 00:06
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
És ime ilyen világban élünk aztán csodálkozunk, hogy anyuci tartja el 20 vagy akár 30 éves gyerekét is...... Legozz kicsikém!
2012. aug. 16. 16:21
 20/27 A kérdező kommentje:
Édes drágám,magamat tartom el 2 éve,anyámékat vagy 6 éve nem láttam.csók
2012. aug. 16. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!