22 éves vagyok (nőnemű), ha egy 40 körüli ember letegez, visszategezhetem?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 20:50
21/23 anonim válasza:
Azért vitatkoznék azzal, hogy az idős embert ugyanúgy visszategezzed, mint egy 40-est. 40 éves nő vagyok, a 80 éves Mari nénit az utcában magázom, csókolommal köszönök, és megkérdezem: "Mari néni, hogy tetszik lenni?" és ő visszaköszön: "Szervusz lányom, öregesen..." Ez olyan aranyos, a kor már tiszteletet érdemel, és ezt olyan jó megadni az öregeknek....soha nem tegezném le Mari nénit, vagy más idős embert, akik már elmúltak 80 évesek, ők viszont nyugodtan tegezzenek, hozzájuk képest gyerek vagyok:-). De majd látni fogod a kórházban is. Idős emberekkel leszel tele, bemész a kórterembe vizitnél, és megkérdezed tőlük, hogy vannak... Nagyon rosszul nézne ki, ha tegeznéd őket, de tőlük ne vár mást, csak annyit, "jól aranyoskám"....
22/23 A kérdező kommentje:
Idősebb embert én sem tegeznék le sosem, 50-60 év után (ugye nagyban függ a személyiségtől) szerintem is alapból kijár a kor miatti tisztelet. :)
2012. aug. 14. 20:57
23/23 pzst válasza:
Tegezd vissza és ha nem szól semmit tuti megakar kúrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!