Miért van, h mindig minden közösségben kibeszéli egymást az emberek 90%-a? Van olyan ember, akit nem szoktak soha kibeszélni? Miért veszikk az emberek készpénznek, amit másról hallanak, miért nem jut eszükbe ált. , h talán nem igaz?
Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat),de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az őszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják.
Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság,annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nőknél így van....a férfiaknál nem tudom.)
(Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)
Nem tudom, de baromi idegesítő, munkahelyemen is ez megy. És tudod akit egyszer nagyon kibeszélnek, onnantól azt a személyt már rendszeresen. Persze ha épp mások ülnek kicsit a szobában, akkor azt beszélik ki aki épp kint van...
Én igyekszem nem beleesni ebbe a hibába, csak kirívó esetekben szoktam valakiről egy harmadik személynek véleményt nyilvánítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!