Van még olyan ember, akinek nem tetszik a napiszar.hu?
egy ismerősömnél, akit normálisnak és rendesnek gondoltam, láttam h like-olta. Nagyon elkeserített.
Nincsenek már olyan emberek, akikből inkább rossz érzéseket váltanak ki az ilyen képek (és főleg a hozzájuk írt kommentek), és inkább diszkréten hallgat ha egy csúnyább/kövérebb/kurv@sabb lányt lát, és nem szólja meg/neveti ki/gúnyolja ki/nézi le őket mert van benne annyi tisztelet a lányok iránt (+emberség, empátia, tolerancia)?
És eleve jobb az ízlése, és inkább szép természetfotókat, aranyos állatos képeket, vagy művészettel kapcs.képeket szeret inkább nézegetni? Olyan oldalból is sok van ám, és még mindig hasznosabb!
Én csak a szexes fotókért nézek fel pár havonta. Olyankor egyben megnézem az összeset, amit nem láttam, de csak azért, mert ha mutatnak egy jó csöcsöt azt nem a +18 kategóriába rakják csak, ha meztelenkedés van benne.
Amúgy a többi nem vicces, unalmas az is hogy átvizsgálom a szememmel őket.:D
Szerintem az oldal nevelő jellegű .
Ha nincs annyi elemi intelligenciája valakinek , hogy milyen képeket illik megosztani magáról , akkor vállalja a következményeit .
Amúgy az oldal senkiről nem készít képet , csak közzéteszi a látogatok széámára .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!