Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Vélemények a tűzijátékról? Én...

Vélemények a tűzijátékról? Én szánalmas dolognak tartom, hogy a sok ember kimegy és nézi mint vmi csodát. Nem látom értelmét. Aki szereti az érez vmi féle örömöt, vagy tetszik neki? Kíváncsi lennék.

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 00:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Augusztus 20-a egy ünnepnap. Valamiért úgy alakult, hogy mi, magyarok, ilyenkor, mint a borjúk, bámuljuk az eget. Ha valakinek (pl Neked) ez nem tetszik, csak simán nem megy el. Nem kell ezen fennakadni. Ma már mindenki éppencsak azt csinálja, amit akar. Ennyi :)

Amúgy pl Németországban sokkal nagyobb divat a szabadban eltölteni az időt, de Magyarországon (legalábbis a fővárosban) ez nem így van. Külön jónak tartom, hogy ilyenkor igenis összegyűlünk, kicsit előhozzuk a nemzeti érzelmeinket (gyakrabban kéne). Hát részemről ennyi :)

2009. aug. 21. 01:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem a tűzijáték nagyon nem izgat ,de jó volt kicsit kimozdulni a haverokkal ezért jó dolognak tartóm.
2009. aug. 21. 01:20
 3/13 anonim válasza:
79%
Az adófizetők pénzéből, tök jó programot csinálnak a turistáknak. Abszolút nem érdekel a dolog, inkább a családommal vagyok (nem a tömegnyomorban), s örülök, hogy nem kell dolgozni. Nagyon érdekesnek tartom, hogy nem nagyon hangoztatják, hogy mennyibe került.. (vagy csak én nem hallottam még) Egy ünnep, nem hinném, hogy az ég bámulásától és a milliók "kilövésétől" ünnep...!
2009. aug. 21. 01:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

kb 9-11 éves koromig tetszett, azóta unalmasnak tartom. Csillog az ég, dejó...-.-' :D

de a rendezvényeken voltam ahol tüzijátékoztak(a main nem) olyankor hallhatom inkább csak mert jó nagyokat durrog, meg nézem a többieket hogy lol mindenki hogy bámulja má'.

2009. aug. 21. 03:05
 5/13 A kérdező kommentje:

Amúgy én kint voltam, mert jött pár barátom akiket rég nem láttam már.

De szerintem ez már rég nem a nemzeti érzésekről szól. Tudjátok mikor megy a himnusz, és többen csak ott dohányoznak pofátlanul mindenki fejébe...persze ez csak néhány ember. De a többség sem a nemzettudat miatt megy el, szerintem megszokásból is, és pont emiatt a megszokás miatt remdezi meg az állam minden évben, mert elég nagy "balhé" lenne ha kihagynák...

2009. aug. 21. 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Én borutcába mentem ki és a koncertekre, és pont beleesett a tűzijáték, de annyira nem érdekelt a dolog. Pont azt mondtam a haveromnak, hogy, ha a tűzijáték árából meghívtak volna mindenkit egy pohárka tokaji aszúra, az többet éert volna:)
2009. aug. 21. 13:18
 7/13 anonim válasza:
Én szeretem a tüzijátékokat (már úgy általában) nagyon szép látvány.A többiek is azért szeretik mert nem mindennapi látvány és minden ami különleges az érdekes.Szerintem:D
2009. aug. 22. 18:15
 8/13 anonim válasza:
100%
Azért mert neked nem tetszik vmi, attól még az nem lesz szánalmas dolog, akinek meg tetszik hagy nézze, neked semmi közöd hozzá.
2009. aug. 22. 18:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Kedves 18:38! Én is elmondhatom ugyan azt amit te. Attól még, hogy te, és még sokan mások nem tartanak valamit szánalmasnak , az ugyan úgy lehet szánalmas is. Ez relatív. Ugyan úgy mint a "normális" és nem normális kérdése. Csak tudod mikor kimentem, és néztem az embereket, annak éreztem az egész szituációt. És ez nem van hozzá-vagy nincs hozzá közöm kérdés, csak egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy aki "szereti" az érez-e örömöt, esetleg katarzist a műsor után :D Amúgy tudom nem kell ebből a kérdésből olyan nagy ügyet csinálni, vannak nagyobb problémák is az életben. Épp ezért fölösleges rögtön felháborodni rajta :)
2009. aug. 22. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szánalmas dolognak tartom, hogy kimész és nézed, utána meg felháborodsz azon, hogy sok embernek tetszik.

nekem tetszett és örülök, hogy láthattam

te is azok közé az emberek közé tartozol, aki mindenben talál szálkát? aki kimegy a melegfesztiválra és utána felháborítónak tartja, amit ott látott?

ha vki nem szereti a túrós-csuszát az ne egyen. de ne ítélje el, ha másnak ízlik.

2009. aug. 24. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!