Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Vélemények a tűzijátékról? Én...

Vélemények a tűzijátékról? Én szánalmas dolognak tartom, hogy a sok ember kimegy és nézi mint vmi csodát. Nem látom értelmét. Aki szereti az érez vmi féle örömöt, vagy tetszik neki? Kíváncsi lennék.

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 00:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
Egyszerűen legalizálni kéne itthon, aki szereti, vehetne magának amilyet megy amennyit akar, aki meg nem az nem. És tapasztalatból mondom, hogy aki szereti, annak így sokkal nagyobb élvezet, még ha nem is olyan nagy szabású mint az össznépi. És ezt nem pont 20adikára értem, ilyenkor inkább a hazaszeretet a lényeg. Ebből a szempontból nem kell. A másik szempont, hogy van, akinek nem telne rá, de mégis szeretné megnézni a családdal. Semmi sem jó mindenkinek, sajnos ez van.. Egyébként, aki szereti, mint pl én, ha tilos ha nem, úgyis megveszi..és sajnos ehhez ki kell mennem Felvidékre, ezzel is a szlovák államnak szerezve plusz bevételt. Na jóéjt emberek!:)
2009. aug. 30. 02:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van. Felesleges pénzpazarlás állami pénzből. Csak az a baj, hogy másutt sokkal többet nyúlnak le.
2009. szept. 2. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem nem felesleges,egy nap kikapcsolódás,Air Race,meg persze tüzijáték.

ennyit mindneki megérdemel,pláne,hogy mi fizettük

ugyanis az adófizetők pénzéből megy az egész.

20 percet mi is megérdemlünk.

2010. febr. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!