Milyen ember a magyar?
Kiábrándult,önfeladó,megalkuvó,nem törődöm de titkon remélő.
Habár ez manapság nem csak ránk mondható el hála a "nyugati" kultúrának ami végletekig lebutítja az embert.
Önérzetes, modortalan, gátlástalan, idegengyűlölő, önsajnáló, múltba merengő...
Egy ismerősöm jutott eszembe, jópár évvel ezelőtt. Nyaraltunk. Nagy pocakú, kopasz ember volt. Szétvetett lábbal ült egy hétig a heverőn, és hihetetlen halomban álltak körülötte a csikkek, meg az üres sörösüvegek. Egyszer csak azt kiáltotta:
- Ilyen az igazi férfiember! Sokáig ül, gondolkodik, tervez és egyszer csak cselekszik!!! - és ült, szívta és itta tovább. Ez jutott eszembe ide.
"idegengyűlölő"
igen ezért van itt ennyi bevándorló mert gyűlöljük őket
Szia!
Akiket én ismerek:vidám,szomorú,harmonikus,lusta,dolgos,békés,agresszív,nyitott,zárkózott...,mint a többi ember a földön!
Szerintem fontosabb,hogy milyen ne legyen!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."
(Tamási Áron)
sajnos pesszimisták vagyunk, halogatók, és nem túl barátságosak.
Előnyünk, hogy jó a humorunk, és szeretjük a családot.
Számos külföldi barátom van, akik valamely más országban születtek és nőttek fel, de aztán idesodorta őket az élet. Ők a "Milyenek a magyarok?" kérdésre szinte kivétel nélkül azt szokták felelni, hogy bunkók. Türelmetlen, ideges, bunkó, önző, agresszív, ellenséges emberek a magyarok.
Tisztelet a kivételnek. Ez az általános benyomás.
Láttam azt a műsort :)
Kövér, bajszos, lusta és nem beszél nyelveket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!