Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépő 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, miből? Családonként l5-20 ember? és a viselkedésük.
Első, szerintem ez tényleg probléma. Befizetsz egy csomó pénzt, utána meg a cigók mosakodóvizében "strandolhatsz".
Kérdező, a cigók szerinted kifizetik a beugrót?? Ugyanmár.
Én kb. 10 éve emiatt nem járok városi strandra. Már akkor is ez volt mindenhol.
Erről van emlékem nekem is.
Egyszer elmentünk erre a strandra,mert ingyen nap volt,és felakartuk idézni a gyerekkori emlékeinket :)
Ledöbbenve láttuk az autóból,hogy kilóméteres "fekete"sor állt,bent a strandon meg hömpölyögtek...azzal a mozdulattal bele is tapostam a gázba.Soha többé!
Egy sor akác,egy sor fűz
Egy sor cigány,egy SORTŰZ!
Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépő 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, miből?
Miből? pl abból hogy 14 évesen a világra szarnak minnél több kölyköt és a mi pénzünkből nevelik fel őket.
Utána ha felnő bekerül a börtönbe ahol ismét a mi pénzünkön fog élni és közben konditerembe jár és persze nem kenyeren meg vizen tarják őket ezután kikerül és ő is csinál vagy 5-6 kölyköt,majd megint börtön stb..
De igazából ez meg sem történik hiszen az Orsós (Orbán??) vezérünk azt mondta hogy a cigányokkal nincs semmi baj..
Szerinted a rózsadombi politikus fog foglalkozni a cigányokkal vagy beköltözik Lakatos Armandoékhoz hogy megtudja hogy milyenek és hogyan élnek?
És addig amíg biztos szavazótábor addig fialtatni fogják ezeket a korcsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!