Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma voltunk a Csepeli strandon....

Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépő 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, miből? Családonként l5-20 ember? és a viselkedésük.

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 19:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Komoly problemaid vannak...
2012. júl. 7. 19:38
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Első, szerintem ez tényleg probléma. Befizetsz egy csomó pénzt, utána meg a cigók mosakodóvizében "strandolhatsz".

Kérdező, a cigók szerinted kifizetik a beugrót?? Ugyanmár.

Én kb. 10 éve emiatt nem járok városi strandra. Már akkor is ez volt mindenhol.

2012. júl. 7. 19:46
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Erről van emlékem nekem is.

Egyszer elmentünk erre a strandra,mert ingyen nap volt,és felakartuk idézni a gyerekkori emlékeinket :)

Ledöbbenve láttuk az autóból,hogy kilóméteres "fekete"sor állt,bent a strandon meg hömpölyögtek...azzal a mozdulattal bele is tapostam a gázba.Soha többé!

2012. júl. 7. 19:49
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Hát mibű, mibű? A mélyszegénysígbű te kis rasszistá.
2012. júl. 7. 20:03
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem adok két percet a rasszistázó, parasztozó, gyűlölködő, tényeket tagadó cigány(védő) csapatok megjelenésének. Családonként 15-20-an? Persze! - és ez csak az ún. "kis család" (cigányosan ejtve: kiccsalád). Ha pedig az agresszivitásukat, hangoskodásukat mered kritizálni, menten beíratnak "tolerancia-tréningre", mint a rendőröket - ahelyett, hogy ösztönöznék őket a közrendet és köznyugalmat megzavaró cigányokkal szembeni erélyes fellépésre.:((( ABSZURDISZTÁN.
2012. júl. 7. 21:16
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem volt élvezetes az egész. Hangoskodtak, ugráltak mindenhonnan. Az uszómester csak akkor fütyült, ha egy magyar 8 éves kisfiu mert egyet ugrani oldalól.Zabáltak a medencében, káromkodtak, beszóltak mindenkinek. Nőként nézték a l2 éves fejletlen kislányomat. 3 óra körül szinte átvették az uralmat. Már nem láttunk magyarokat, leléptünk. Férjem alig várta, hogy lezuhanyozhasson. Egy családi ház előtt parkoltunk, azt mondta, mindjárt bekönyörgi magát fürödni, mert nem birja ki Pestig. Hát soha többet.
2012. júl. 8. 06:41
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Egy sor akác,egy sor fűz

Egy sor cigány,egy SORTŰZ!

Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépő 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, miből?

Miből? pl abból hogy 14 évesen a világra szarnak minnél több kölyköt és a mi pénzünkből nevelik fel őket.

Utána ha felnő bekerül a börtönbe ahol ismét a mi pénzünkön fog élni és közben konditerembe jár és persze nem kenyeren meg vizen tarják őket ezután kikerül és ő is csinál vagy 5-6 kölyköt,majd megint börtön stb..

De igazából ez meg sem történik hiszen az Orsós (Orbán??) vezérünk azt mondta hogy a cigányokkal nincs semmi baj..

Szerinted a rózsadombi politikus fog foglalkozni a cigányokkal vagy beköltözik Lakatos Armandoékhoz hogy megtudja hogy milyenek és hogyan élnek?

És addig amíg biztos szavazótábor addig fialtatni fogják ezeket a korcsokat!

2012. júl. 8. 20:31
 8/22 A kérdező kommentje:
Bravó Utolsó. Tökéletesen fogalmaztál. Tetszett.
2012. júl. 9. 08:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Erősen fertőzött terület. Több, mint 10 éve nem jártam ott utoljára, de már akkor is feketéllett a víz. Sajnos ez van majdnem mindenhol... :(
2012. júl. 9. 12:38
 10/22 A kérdező kommentje:
Továbbra is ott a demagóg kérdés- miből - ? Mi dolgozunk folyamatosan, és egy ilyen hétvégét meg kell komolyan tervezni anyagilag. Ők meg szórják a pénzt. Övék a világ. Én jobbos szavazó voltam, bevallom, de ha valamit nem tesz a kormány, akkor ennek nem lesz jó vége. Vagy csak egy ciklusra terveztek tényleg, ahogy a balosok mondják?
2012. júl. 10. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!