Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma voltunk a Csepeli strandon....

Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépő 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, miből? Családonként l5-20 ember? és a viselkedésük.

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 19:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Figyelj én vagyok a hetes válaszoló.

Hadd idézzek egy hozzászólást: "Gondolkodjatok el az alábbi történeten, amit a saját fülemmel hallottam: egy vidéki takarékszövetkezetbe bejött a cigány, felvett majdnem 200.000!!! Ft segélyt. Ebben benne volt a rát, családi pótlék, lakásfenntartási támogatás, óvodáztatási, iskoláztatási támogatás stb. Poénból megkérdezte az ügyintéző, hogy "Te Robi, nem akarsz te dolgozni menni?" A válasz ez volt: "Amíg a faszomból megélek, addig minek dolgozzak?"

Nagyon is igaz a mai Magyarországra,de ki tudna tenni valamit?A fidesz meg az mszp már leszerepelt nem egyszer úgyhogy én nem szavazok rájuk (kb olyan mintha a jobboldali és a baloldali tüdőgyulladás közül kéne választani)

A jobbik foglalkozna a cigánykérdéssel de sok pontban nem értek velük egyet(zsidózás,köztévék beszüntetése stb)

2012. júl. 10. 14:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát Te nem vagy semmi. Neked kéne politikusnak lenned! Mivel foglalkozol?
2012. júl. 10. 15:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

középiskolás vagyok XD

de viszont borsodi úgyhogy láttam már sokmindent

2012. júl. 10. 21:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nos, miből? 43 féle jogcímen megszerezhető támogatásokból (minden erre vonatkozó paragrafus ismeretében napra készek!); fém- és kábellopásból, utcai rablásokból, lányfuttatásból, uzsorából, védelmipénz-szedésből stb. stb.

Mondanám azt is: más cigány emberek munkából, saját teljesítményből - de ÉPPEN ŐK azok, akik az ilyen strandot messzire kerülik, mivel a búza (nagyon helyesen!) ocsúval nem keveredik.

2012. júl. 10. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy nektek igazatok van. Én nem vagyok rasszista, és igyekszem az embereket, beleértve a romákat is elfogulatlanul nézni. sajnos azonban minden egyes egyedben csalódnom kell. Egyszer meghítam vendégségbe a fiam egyik roma osztálytársát, hát nem többet:( Svájcban öt év folyamatos munkaviszony után jár segély a nem svájci állampolgároknak. Ott nincs cigó. kanadában azonnal lakást és támogatást kapnak...oda özönlenek. No comment.
2012. júl. 11. 07:10
 16/22 anonim ***** válasza:
61%

Emlékszem még a suliban társadalomismeretből feleltem és a cigánypopulációra 1 milliót mondtam. Mondjuk úgy, hogy akkor ez a felelet nem volt értékelhető. Ma viszont >>ez a szám valós!<<

A mi megyénk alapvetően egy tiszta régió ilyen szempontból, viszont konkrétan a mi városunkban sok a cigány. Környékhez képest is, számukban is. De szerencsére tudják a helyüket (ilyet még máshonnan nem hallottam vissza). Most akkor szerensésnek vagy szerencsétlennek mondjam magam? Csak nehogy úgy járjunk mint az amerikaiak. Közép-Amerika felé közeledve nekik kell spanyolt tanulniuk, nem a spanyolajkúaknak angolt..

2012. júl. 12. 10:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Már Kanada is megelégelte őket. Szóval oda már nem. Csak tologatni lehet őket.:/
2012. júl. 12. 10:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, jönnek majd vissza Csepelre, hogy ellepjék a strandot!
2012. júl. 12. 13:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Holnap nem lesz strand idő. Akkor mit fognak csinálni, szinházba mennek?
2012. júl. 13. 16:34
 20/22 anonim válasza:
100%
Csepeli vagyok,királyerdei rész(jó környék,nem ironikusan,tényleg még ez a legjobb,kertváros,itt kevés a cigán,kivéve ugye a strandon!:D),nos 10 évvel ezelőtt 5 éves koromban,apukámmal voltam utoljára a mi kis városunk strandján...egyrészt k*rva drága(ahhoz képest amit nyújt),másrészt tele van az erzsébeti,csepeli cigányokkal...itt már meg sem lepődünk:D Csepelre is már szivárog be a hiperpigmentált népség,főleg a paneldzsungelbe,szerencsére!! jó nem azt mondom,van közöttük normális is,de nagyon-nagyon ritka...15/L
2012. júl. 15. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!