Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ma mennyire normális, hogy...

Ma mennyire normális, hogy fiatal lányok mászkálnak egyedül késő éjszaka?

Figyelt kérdés

Az én időmben nem volt az. A fiúk hazakísérték a lányokat, ha nem, akkor taxival mentek, de ha ez se, akkor minimum többen mentek együtt. Nekem már akkor is feltűnt ez, amikor egy francia diáklányt öltek meg Pesten, amikor éjjel 2-kor egyedül sétált haza valószínűleg részegen. Most itt van a Bándy Kata ügy, de közben több más is volt.

Arról jutott eszembe a kérdés, hogy a Klubrádióba betelefonált Del Medico Imre, aki szintén ezt kérdezte, illetve azt állította, hogy Bándy Kata ma is élne, ha hazakísérte volna valaki.

2012. júl. 25. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Képzelem, mennyire lehet komolyan venni, ha valakinek börtönben kéne lennie, ha nem csak azt teheti meg, hogy nem megy be, de még vígan posztolgat a Facebook-ra is.
2012. júl. 26. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Eltűnt a hozzászólásom :)
2012. júl. 26. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég normálisnak mondható. Mostanában késő este mentem haza és a következőre lettem figyelmes: 11 óra után kb 75%-ban alig húszonéves, vagy annál fiatalabb lányok voltak az utcákon, buszokon. A maradék megoszlott a fiatalemberek, középkorú nők és férfiak között. Ehhez képest sajnos tényleg nem a legjobb a közbiztonság. Viszont ennyi fiatal lányt ki kísérgessen egész éjszaka? Ridegen hangzik, de mindenki a saját felelősségére mászkál éjszaka az utcákon.
2012. júl. 28. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!