Normális dolog, ha valaki egyedül nekiáll sörözni? Most csak egyet iszok, de ismertem olyat, aki egymagában berúgott. Szerintetek ez normális dolog?
Nyugtató és pia, azért az úgy elég kemény, ne vágd tönkre magad. Amúgy szerintem néha-néha nem gáz, viszont én elég rendszeresen csináltam huszonévesen nő létemre, hazajöttem a melóból, vettem hazafele 4-5 sört és leültem a gép elé.
Aztán ez annyira rendszeres lett, meg már nem is volt elég a 4-5 sör sokszor, ittam mellé rövidet is és úgy msn-eztem, hát másnap fogtam sokszor a fejem, kiknek mit is írtam, nagyon gáz voltam.
Úgyhogy szerencsére erről hamar leálltam, meg nem akartam alkesz sem lenni, csak valamiért marha jól esett akkoriban, elfelejtettem kis időre minden bánatot.
Nem a rendszeressega gaz, hanem a fuggoseg.
Egyebkent en is van, h sorozok egyedul, sot volt, h mar rugtam is be, jo volt elmelkedni aztan jol estek a sorok.
Az alkohol a megfizethető és legális rekreációs drog.
Nekem volt olyan időszakom kb. 3 éve, hogy mindenen aggódtam, pánikoltam és állandóan rettegtem hülyeségeken, főleg a munkám miatt. Emiatt hétvégente fogtam a palack minőségi bort, kibontottam, levettem egy borospoharat a szekrényről és addig űcsörögtem amíg a 0,7 litert le nem varázsoltam a torkomon. Olyan is volt hogy kibontottam a következő palackot..
De azóta rendeztem a dolgokat, mondjuk néha-néha lenyomok egy sört ha nem bírok aludni, de egyébként nem szoktam rendszeresen inni.
Szóval ne csinálj belőle rendszert, meg ha lehet az altatót hagyd ki. Egy sör el tud álmosítani, a másodikat ilyenkor szerintem nem szabad meginni, mert attól élénkebb leszel.
És ne a hugod példájával takarózz, hanem valld be hogy neked most ez esik jól, kell a folyékony pszichiáter, de csak átmenetileg. :)
A húgom csak úgy eszembe jutott és haverokkal mindig zugivónak neveztük akkoriban. :D
Egy régi ismerős meg tényleg halomszámra itta a sört meg a bort egyedül, úgy msn-eztünk. Ez szerintem nem jó, mert én berúgni csak jó társaságban tudok, nem egyedül csendben. :)
Meginni egy sört egyedül = teljesen normális
Gyógyszerre inni egy sört = nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!