Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért bámulnak meg és köszönge...

Miért bámulnak meg és köszöngetnek az emberek az utcán?

Figyelt kérdés

már egy ideje ha megyek az utcán zenét hallgatok és minden fiú/férfi utánam fordul a bicikliről,vagy az autóból dudál, és néhány még köszön is. biztos nem beszélem be magamnak! ma pl. szembe jött velem 2 srác és az egyik elkezdi : "Nézd punk!"

nem öltözködöm kirívóan, nem vagyok magas (165cm), nincs semmilyen testi elváltozásom, átlagos vagyok.

16/l

2012. júl. 16. 15:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ki mondta hogy idegen vagy?

Úgy értettem ne legyünk idegenek egymás iránt, végül is egy nemzet polgárai vagyunk

2012. júl. 18. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. azért bámulnálak meg, mert baromi jól nézel ki! Ennyi. Mit kell ezen bonyolítani? :D
2012. júl. 20. 10:41
 13/16 A kérdező kommentje:

jól nézek ki? köszönöm :)

nem bonyolítom túl csak zavar hogy minden 3. ember majd leesik a bicikliről vagy dudál....

2012. júl. 20. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Pedig ez jó jel! :D Mármint elhiszem, hogy zavar, de minden bizonnyal szimpátiából teszik. Hát nem akarok itt ömlengni, de szerintem igen, jól. Formás vagy, és kedves, és nekem tetszik, bizonyára még sokaknak. Az meg, hogy hirtelen jöttél rá, hogy megbámulnak, annak lehet az az oka, hogy régebben egy szürke kisegérnek tartottad magad, nem is hittél benne, hogy bárki jó csajnak tart, így észre se vetted. Most meg, mivel kifejezetten figyeled, többet látsz meg, mint azt akarnád. Tudod, ha veszel egy zöld Toyotát, holnaptól mindenkinek zöld Toyotája lesz, pedig nincs belőlük irreálisan sok az utakon, de rájuk leszel kihegyezve.
2012. júl. 20. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:
A poént lefelejtettem a végéről: Hát dudád van neked is, dudálj vissza! :D (remélem, nem bántó, kicsit se annak szánom!)
2012. júl. 20. 13:16
 16/16 A kérdező kommentje:

oh,köszönöm. nem mondhatnám hogy sok "rajongóm" van :D

még most is annak tartom magam. ezen próbálok változtatni és úgy tűnik jó irányban haladok :)

ez nagyon jó xD és khm. sokan érdekesen visszanéznének ha megcsinálnám... xD

2012. júl. 20. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!