Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért bámulnak meg és köszönge...

Miért bámulnak meg és köszöngetnek az emberek az utcán?

Figyelt kérdés

már egy ideje ha megyek az utcán zenét hallgatok és minden fiú/férfi utánam fordul a bicikliről,vagy az autóból dudál, és néhány még köszön is. biztos nem beszélem be magamnak! ma pl. szembe jött velem 2 srác és az egyik elkezdi : "Nézd punk!"

nem öltözködöm kirívóan, nem vagyok magas (165cm), nincs semmilyen testi elváltozásom, átlagos vagyok.

16/l

2012. júl. 16. 15:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mert punk vagy
2012. júl. 16. 15:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha felraksz magadról egy fotót, megmondjuk.
2012. júl. 16. 15:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Így látatlanban milyen választ vársz? Linkeld be a facebook oldaladat vagy egy fényképet, hogy tudjunk válaszolni. Másképp honnan tudnánk?
2012. júl. 16. 15:45
 4/16 A kérdező kommentje:

punk rocker, de ez mellékes...

azért bámulnak meg és köszönnek mert fekete converse cipőbe, rövidnadrágba, pólóba/trikóba vagyok? a hajam általában felkötöm vagy leengedve hagyom kicsit hullámosan vagy kivasalom. semmi extrém nincs rajtam a hajam szőkésbarna. és nincs felnyírva se,

2012. júl. 16. 15:50
 5/16 A kérdező kommentje:

ennél nincs jobb képem.

[link]

2012. júl. 16. 15:53
 6/16 anonim ***** válasza:
igen ez olyan mint ha azt kérdeznéd miért mondják hogy sz.r a hangom és ne menjek énekesnek?
2012. júl. 16. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nincs rajtad semmi különös,az esetek nagy részében bebeszéled magadnak, hogy bámulnak,de ez a bámulás minden embernél megvan, csak valakit ez idegesít, valakit nem.
2012. júl. 16. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Divat lett idegennek köszönni, ami szerintem nem baj, de én is meghökkentem.
2012. júl. 16. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:
nem idegen, mind magyarok vagyunk
2012. júl. 16. 19:28
 10/16 A kérdező kommentje:

nem vagyok idegen, magyar vagyok!

az idegenek mások....

azt lehet bebeszélem magamnak hogy bámulnak, de azt már nehezen tudom hogy köszöngetnek és még dudálnak is.

köszönöm az eddigi válaszokat!

2012. júl. 16. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!