Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért bámulnak meg az emberek...

Miért bámulnak meg az emberek utcán, buszmegállóban?

Figyelt kérdés

Valami okból, főleg buszmegállóban, sokan megnéznek, néhányan fél percig képesek bámulni. Utcán meg valamikor az utca túloldaláról bámul meg valaki, mi lehet az oka, mit tegyek hogy ne zavarjon?

15/F

2012. máj. 25. 19:00
 1/6 anonim válasza:
Nem vagy valami miatt feltűnő? (Öltözködés, hajviselet, testalkat)
2012. máj. 25. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy érdeklődő a tekinteted.Vannak ilyen emberek akiken semmi feltűnő nincs (haj , ruha) és mégis megbámulják.
2012. máj. 25. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehet,hogy csak bemeséled magadnak?
2012. máj. 25. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs feltűnő bennem, átlagosan öltözködők, és rövid barna hajam van, van valami rajtam ami egyesek szerint nem pont olyan mint másoknak, az orrom, de most amiatt bámulnának ennyien? Nem sokban tér el szerintem a többiekétől.
2012. máj. 25. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg buszon amikor elbambulok a tájat nézve, sokszor nincs teljesen összecsukva a szám, kicsit nyitva van. Talán még ez lehet.
2012. máj. 25. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hatalmas lapátfüleid lehetnek. Kösd le őket!
2012. máj. 27. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!