Tényleg személyi jogokat sért, ha valaki más képét teszi fel ide?
Figyelt kérdés
Tegnap neteztem, kereskéltem, találtam egy csajt facebookon, akinek hasonló az alakja, mint nekem. Mivel tök idegen volt, és magamat nem akartam feltenni feltettem egy kérdést vele. Tudom nem szép dolog, de nem is ez a lényeg. Ma látom kiírta a moderátor h törölték a kérdést, mert személyi jogokat sért. De ő tette mindenki számára elérhetővé az adatlapját képeit stb. Így akár fel is jelenthetne? Tök ideges lettem, hogy egy ilyen dologból bajom is lehet, pedig ma már mindenki mindenki képét pakolgatja jobbra, balra...2012. júl. 12. 13:02
11/12 anonim válasza:
Abszolút igazad van! A sok személyiségi jogát féltő majom, meg ne rakjon magáról képet a netre, ha nem akarja, hogy más felhasználhassa.
12/12 anonim válasza:
Mindenki pakolgatja kepet jobbra, balra...
Akkor ennyi erovel miert nem raktad ki a sajat profilodat?
Nem ertem, hogy miert te vagy felhaborodva?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!