Mi ilyenkor a teendő? Olvasd el. Személyi jogokat sértettek
Már kiírtam jogifórumra..
A mai napon megbüntettek 8000 ezer FT-ra,amiért érvénytelen bérlettel (levelező tagozatos vagyok,és úgy vettem igénybe jogtalanul..) Odaadtam a diákig.omat, majd köteleztek rá,hogy adjam oda a személyi igazolvány,amire én jogosan azt válaszoltam,hogy nem vagyok köteles,mivel nem hatósági személyek. Ezután becsmérlő hangon kezdtek el velem beszélni,majd megérkezett a busz,s a diákigazolványomat hiába követeltem,nem adták vissza.Aztán írtak egy papírt,hogy bevonták a bérletem,átvettem.Ez alatt beért a busz a végállomásra,nem adták vissza a diákom,leszálltak az embere,majd becsukták az ajtót,és a sofőr meg a két ellenőr bent tartottak,nem engedtek ki,korlátozták a személyes szabadságom.Azt mondták rendőrt hívnak,ha nem adom oda a személyim. A 40 fokba mindez...Miután már meguntam a zsarolást,ráírtam a papírra,édesanyám nevét,majd egy hullámos vonallal "aláírtam".. Mi ilyenkor a teendő? Mély sebeket ejtett bennem.
jajj ne reagáld már túl
méghogy mély sebek
pff
max bosszantó
de ha ennyire megvisel menj pszichológushoz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!