Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Pisiltetek már bele strandon...

Pisiltetek már bele strandon medencébe? Vagy tóba, pl. : Balaton?

Figyelt kérdés
csak úgy felmérésképpen :D

2012. júl. 10. 17:01
1 2
 11/15 anonim válasza:

Amikor vízben vagyok, akkor mindig bele is pisilek. Otthon a fürdőkádban is, suliban sportszakkör edzés után a zuhanyzóba is. A lány osztálytársaimmal nagyon sportosak vagyunk és rendszeresen járunk úszni. Úszás közben pedig mindannyian az úszómedencébe pisilünk. Nyáron nagyon élvezzük a strandolást. Minden nyári nap, amikor jó idő van a többi lánnyal kimegyünk a strandra is nyitástól zárásig kint vagyunk. Ilyenkor természetesen csoportosan szoktunk az élménymedencébe belepisilni. Nagyon jó érzés a vízben elereszteni magunkat. Egy-egy nap általában 7X, 8X is a zárt medence vizébe pisilünk.

Nyaranta általában egyszer lemegyünk a Balcsira is. Itt is sokat szoktunk fürdeni, játszani és úszkálni a vízben és közben természetesen belepisilni a vízbe.

egy tinilány 13L

2015. márc. 13. 19:36
 12/15 anonim válasza:
Uszodába nem járok viszont tóba, tengerbe amint beérek nagyot csurizok, mert az utolsó száz km en nem állunk me
2018. márc. 12. 23:16
 13/15 anonim válasza:
G mondván kibírjuk már. Szülök leparkol addig a hugaimmal bikinben rohanás a derékig vízbe kipisilni magunkat. Indulás elött meg hogy ne útközben kelljen búcsúzóul belepisilünk. Eg
2018. márc. 12. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Medencébe nem. Azt parasztságnak tartom. De pl a Balatonban tegnap is többször fürdőruhában bepisiltem. Azon egy percig nem gondolkozok, ha kell, akkor simán elengedem, teljesen természetes, nem ügy. Épp tegnap gondoltam, hogy milyen vicces, mert a többi fürdőző nem is sejti, hogy épp mi történik a bugyimban. :)
2020. aug. 12. 11:53
 15/15 anonim válasza:
Miért van a kaki a címkék között? Ismertem valakit aki véletlen belekakilt.
aug. 15. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!