Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek megy jól egy programszer...

Kinek megy jól egy programszervezés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, aki esetleg szeret programot szervezni, kirándulásokat vagy egyebet, akkor az most segíthet. Az idöpont 2012. július 27-.étől szól egész augusztus 31-ig. Lehet benne minden, az anyagiak nem számítanak. Gondolok itt a Sziget fesztiválra, lehet egy kis Balaton, bármelyik része, Budapesti utak, egyéb fesztiválok, látványosságok megtekintése egész Magyarország területén. Amit azt hiszem tudnotok kell, hogy angliábol megyek haza nyaralni, és én szlovákiai vagyok de magyaroroszágot valasztottam ki nyaralás helyszínévé. Szeretem a zenét, szeretek utazni, jó lenne pancsolni a balatonban, napokra lemenni oda, partyzni valahol pesten egy clubban...meg ilyen egyebekre gondoltam hogy szeretném élményteljessé varázsolni a summer holidayt :D Nos aki szereti az ilyen dolgokat, vagy aki netán ezt tanulja, akkor az tudja miről van szó, hogy mit szeretnék...Napra pontosan beosztva hogy mi hol lesz, kuldhettek linkeket, utánna nézek......Vagy pldnak a saját programját is megszervezheti. én is utánna neztem pár dolognak, de sajnos nem vagyok jártas ilyenben :/ sok sikert, ja és köszönöm...ui.: a megjegyzésekre nem vagyok kivancsi, hogy miert nem állitom ossze magamnak....hát azert mert semmi közöd hozza :D azt olvasd ami a kérdés...ha tudsz válaszolni akkor válaszolj, ha nem akkor mehetsz tovabb :D:DDDDD

2012. jún. 20. 01:57
 1/8 anonim ***** válasza:
-.-"
2012. jún. 20. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Hogyne, szívesen összehozok neked bármilyen programot (amilyet szeretnél), és ha a költség nem számít, akkor arra az egy hónapra megközelítőleg 200.000 Ft körüli nettó fizetést kérnék + utazási költségek, ellátás, szállás, ha szeretnéd, hogy veled is menjek, esetleges galibákat elkerülve. Írj mailt, ha érdekel!
2012. jún. 20. 09:27
 3/8 A kérdező kommentje:
jAJJ Ne hülyéskedj már :D:D:D: hol adnék én neked annyi pénzt :D:D:D:D ki vagy te ugy megis, hogy ha azt irom, hgy egy programot akarok, hát hova adnék én neked havi 200ezret? jo ha havi szinten keresnél nálam, akkor ezért az egyetlen egy programéert amit osszeállitasz, kiszámolom neked a 200ezerbol :) mit szol hozza??? :D:D:DD achhhhh agrármunkások éhesek :D:DD
2012. jún. 22. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, én ugyan még csak 14 éves vagyok, de mindig is imádtam a programszervezést. Napra pontosan nem hiszem, hogy menne, de azért pár ötlettel szívesen megdoblak. :D Még másnak is hasznos lehet.

Programok a nyárra – Július 27-től augusztus 31-ig

Július 27-Augusztus 7-ig:

10 nap Szántódon.

Szállás: [link]

Programok: Balaton szabadstrand – Rigó utca, fagylalt: főutcai faházban ISTENI! Lángossal az igazi. ;) Lesd meg a viaduktot. :P

Közben: augusztus 6-án Tihany komppal ( [link]

Nevezetességek: Tihanyi apátság, Babamúzeum, Marcipánmúzeum, Belső-tó, Gejzírmező-túra ( [link]

Augusztus 8-15-ig:

1 hét Budapesten.

1. nap (szerda):

Csodák Palotája, Nemzeti Színház, Tropikárium, Hősök tere, Nemzeti Múzeum

2. nap (csütörtök):

Közlekedési Múzeum, Lánchíd, Margitsziget

3. nap (péntek):

Budai vár, Halászbástya, Citadella, Szent István Bazilika

4-5. nap (szombat-vasárnap):

Városnézés (Andrássy-út), pihenés, Wellness-hétvége

6. nap (hétfő):

- Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Parlament, Állatkert, szórakozóhely éjszaka

7. nap (kedd):

Gellért-hegy, kis pihenőnap, indulás a következő helyre!

Augusztus 16-19-ig:

3 nap Eger és környékén

Szállás: Bogács ( [link]

1. nap (szerda):

Eger: Egri vár, Zsinagóga Galéria, Főszékesegyház, Érseki palota

2. nap (csütörtök):

Túra a Bükk-hegységben (piknikezés is jöhet)

3. nap (péntek):

Séta Egerben, GO BUDAPEST!

Augusztus 20-21.

Tűzijáték Budapesten

Augusztus 22.

Pákozd (történelmi hely, érdekes)

Szállás: kempingezz egyet 

Augusztus 23-26-ig:

Sopron és környéke

1. nap(csütörtök):

Tűztorony, bobozás, fagyi, séta, egy kis pláza 

2. nap(péntek):

Ausztria Family Park ( [link] gyerekes, de állati jó 

Belépőt, mindent megtalálsz az oldalukon.

3-4. nap (szombat-vasárnap):

Pihenj (Wellnes-hétvége, valami szórakozóhely….)

Augusztus 27-31-ig:

4 nap, fix szállás: Agárd ( [link]

Programok:

- Velencei-tó (esténként, délutánonként, vagy szórakozóhely)

- Séta Agárdon

- Városnézés Kápolnásnyéken (Vörösmarty-Emlékmúzeum, Vörösmarty-szobor, Halász-kastély)

Egyéb programok (ha nem tetszik):

- SZIGET FESZTIVÁL BUDAPEST: augusztus 5-12. (www.sziget.hu)

- Hajdúszoboszlói AquaPark

- X-Factor válogató (ülj be az egyikre, garantált röhögés, nem tudom, mikor van )

- Abaliget: cseppkőbarlang, denevérmúzeum & Pécs (állatkert, TV-torony, Marcipánmúzeum, Terrárium, Minaret, szórakozóhelyek)

- Veszprém & Nagyvázsony:

Veszprém: állatkert, séta, bobozás

Nagyvázsony: Kinizsi-vár, postamúzeum

- Kőszeg (éjjel szuper, nappal pálmafás, hegyoldal, vár…)

- Kőszegről Ausztriába (Rechnitzi strand, Lockenhaus-i lovagvár (legendák övezik, vér, stb.)

- Igal termálfürdő

- Kaposvár sétálóutcák, Rippl-Rónai Múzeum, városnézés, szökőkutak

- Szeged

- Esztergom

- Tapolcai tavasbarlang

- Bikal Élménybirtok (www.elmenybirtok.hu)

- Sárospatak

- Siófok Aranypart, vagy Sóstó

Remélem, segítettem.  Júl. 27-én kezdődik az NB I. :D

Lilla

2012. jún. 23. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
ezek a kis kockák:  smileyk akarnak lenni, csak wordbe írtam. :)
2012. jún. 23. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 24. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Huhhh hát ez meglepett, nagyon koszonom, tenyleg vannak benne egy csomo jo dolgok....hihetetlen vagy, remelem olyan helyre mesz tovabbtanulni ahol majd ezt tudod ervenyesiteni :) gondold meg mert tenyleg ugyes vagy....megegyszer koszonom es az idot is amit erre szantal :)
2012. jún. 25. 00:13
 8/8 anonim ***** válasza:
nincs mit :D jó nyarat ;)
2012. jún. 25. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!