Ti tudtok késsel-villával "szépen" enni?
Ma voltam vendégségben, és mindenki olyan gyönyörűen evett velük, én pedig bénáztam. Annyira nem találok fogást a két evőeszközön egyszerre, pedig mindkét kezemmel próbáltam, úgy, hogy megcseréltem, hátha.
Nagyon elszomorodtam, hogy ebben is tök béna vagyok. :(
Értem köszönöm.
Egyébként te is így szoktál enni mindig? Vagy csak ha idegenekkel ebédelsz ügyelsz ennyire rá?
Én mindig így eszek, bár ha itthon vagyok néha elfelejtem magam mellett tartani a kezeimet :)
Na persze most nyáron, annyira nem figyelem, örülök, ha bármi is lemegy a torkomon.
Én is balkezes vagyok. Több olyan tevékenység van, amelyre a jobb kezem egész egyszerűen ügyetlenebb, gyakorlás ellenére is / igaz, van néhány olyan, amit viszont csak jobbal végzek /.
Mivel étterembe és vendégségbe csak ritkán járok, nagyon nem vagyok kibukva azon, hogy "szépen" egyek, persze, természetesen igyekszem, ha alkalom adódik rá.
A mindennapi életben én előre felvágom a húst, majd villával eszem, oszt' annyi, meg eleve így esik jól.
A Föld lakosságának jó része nem késsel-villával eszik / pl. a mohamedán országokban kézzel, távol keleten pálcikával /. Ezt csak érdekességként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!