Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért csinálják ezt a mobillal...

Miért csinálják ezt a mobillal sokan?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy ha valakinek csörög a mobiltelefonja (korosztálytól független a jelenség), akkor mikor végre előkereste a táskája legaljáról még körülbelül 5-10 mp-ig nézi a kijelzőt, aztán emeli a füléhez és veszi fel.

Arra lennék kíváncsi, miért van erre szükség? Nem lehetne egyből odatenni és megnyomni a fogadó gombot/kinyitni a telefont (amennyiben slide) ?

2009. júl. 3. 16:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
17:18 - Egy idegennek hivatalos ügyben pofátlanság így köszönni. Még mobilban is. Plusz ha munkáról van szó, egy mínusz pont.
2009. júl. 3. 17:20
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Én pl azért nézem meg,mert tudni szeretném kivel fogok beszélni,milyen hangsúllyal vegyem fel a telefont.Ha éppen olyan hív,akivel éppen nincs kedvem beszélgetni(egyesek fél órát tudnak telefonon beszélni lényegtelen dolgokról :S )nem veszem fel.
2009. júl. 3. 17:27
 13/24 anonim ***** válasza:
44%
Miért nem jó simán a haló? Akkor ezek után feltenném a kérdést h akkor minek van mobilod? azért találták ki többek közt h lásd h ki hív.
2009. júl. 3. 17:28
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
A mobilt nem azért találták fel h lássam h ki hív :D...sima vezetékesek közül is van kijelzős hoppá:P...tudtommal a mobilt a mobilt azért találták fel, h magammal tudjam vinni, ne legyek helyhez kötve ha telefonálni akarok, és nem azért h "lássam hogy ki hív":P
2009. júl. 3. 17:36
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
17.11 es jo pofa vagy!! :D:D
2009. júl. 3. 18:33
 16/24 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Valakinek ennyi idő kell, hogy átgondolja, hogy kíván-e az illetővel beszélni vagy sem.

Én is meg szoktam nézni, hogy ki hív, persze ez nem tart 5-10 mp-ig, meg addig is lenémítom. De nem mindenkinek tudom felvenni az utcán, mert tudom, hogy olyan jellegű a csevej, amire oda kell figyelnem.

Az szerintem a legnagyobb tahóság ha valaki rendelőben, bankban, egyéb hivatalos helyen nem némítja le a telefonját.

2009. júl. 3. 18:50
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
Azért Anyukámnak nem mondanám soha, hogy mi van már megint. Neki Csókolom Édesanyám-mal köszönök. Mindenki másnak meg felveszem és simán belehalózok. És ha olyan valaki hiv, aki csak a semmiről akar fél órát beszélni, annak megmondom, hogy nem alkalmas most és hivjon vissza.
2009. júl. 3. 19:02
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Azért jó a kijelző, mert ha nem akarsz az emberrel épp beszélni, kinyomod, vagy nem veszed föl :)

Pl mint én apámmal.

2009. júl. 3. 22:40
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát engedd már meg nekünk hogy megnézzük ki hív mielőtt felvesszük. Én sem veszem fel mindenkinek, főleg ha ismeretlen számról hívnak, akkor semmiképp sem.
2009. júl. 4. 00:24
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

18:50-esnél van ám a pont!

mindenki megnézheti h ki hívja, ezzel nincs gond, de olyan helyen ahol többen vannak összezsúfolva (váróterem, stb.) igazán lenémíthatná, mer ki b a s z o t t nagy bunkóság ott csörögni vele

2009. júl. 4. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!