Sokszor látom, hogy ha valakinek csörög a mobiltelefonja (korosztálytól független a jelenség), akkor mikor végre előkereste a táskája legaljáról még körülbelül 5-10 mp-ig nézi a kijelzőt, aztán emeli a füléhez és veszi fel.
Arra lennék kíváncsi, miért van erre szükség? Nem lehetne egyből odatenni és megnyomni a fogadó gombot/kinyitni a telefont (amennyiben slide) ?
nem mert ha olyan ember hív akivel nem akarok beszélni akkor kinyomom vagy megvárom míg abbahagyja
2009. júl. 3. 16:31
2/24 A kérdező kommentje:
olyan embernek, akivel nem akarok beszélni nem adom meg a számom, ez elég egyértelmű... ha meg csak utána mérgesedik el a helyzet akkor tiltólistára teszem és kész
2009. júl. 3. 16:33
3/24 anonim válasza:
A tiltólistát nem mindenki ismeri.
2009. júl. 3. 16:42
4/24 anonim válasza:
Én azért nézem meg a kijelzőt,mert szeretem tudni hogy kivel beszélek. Azonnal,és nem akarom megvárni míg bemutatkozik.
2009. júl. 3. 16:42
5/24 anonim válasza:
Én azért nézem meg a kijelzőt, mielőtt fogadok egy hívást, mert szeretném tudni, ki keres, másképp köszönök ugyanis egy havernak-rokonnak, mint egy hivatalos ügyben hívónak.
2009. júl. 3. 16:44
6/24 anonim válasza:
én azért csinálom, hogy kigondoljam, hogy köszönjek, mivel - ahogy azt előttem is írták - nem mindegy, hogy kinek mit köszönök.
2009. júl. 3. 16:49
7/24 anonim válasza:
én soha nem cisnálom ezt a mobillal, mert engem is kiráz a hideg, amikor orvosi váróteremben ott nekiáll zörögni az xy idétlen dallam és a hülye p.csa csak nézi a kijelzőt bár nemtudom miért, lehet h azt akarja h mások is hallják h ő milyen fa..a zenét hallgat vagy h milyen menő a telefonja h mp3-at is játszik:S.....
2009. júl. 3. 17:04
8/24 anonim válasza:
16:44 Vagyok, és nekem le van némítva a mobilom, és rezgőre van állítva, így másokat nem zavar, ha csörög. :-)
Egyébként pedig a kijelző nem dísznek van, lakástelefonnál nyilván, ahol nem jelez ki, ott nem tudom nézni, felveszem, és közlöm, hogy "X-lakás", és bemutatkozik a hívó, mobilnál meg tudom nézni, ki hív, és illik is. Nem köszönhetek úgy a leendő kollégámnak (ha állás ügyben hívnak), mint az anyukámnak pl. :-)
2009. júl. 3. 17:10
9/24 anonim válasza:
Én mindenkihez másképp szólok, anyámnak pl Mi van már megin? viszont a haveromnák csá mit szeretnél?
2009. júl. 3. 17:11
10/24 anonim válasza:
ez szép és jó h mindenkinek máshogy köszön az ember, de az miér tnem jó ha egyszerüen annyit mondasz a telefonba h "haló?" vagy "Igen?"...és akkor egyből tudod ki az, mert ő is köszön...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!