Mit csináljak, ha a friss munkahelyemen a munkatársaim állandóan trágárul beszélnek és ez férfi létemre kezd zavarni engem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 14:30
2/12 A kérdező kommentje:
Egy összeszokott csapatról van szó, ahol én vagyok az új ember.
2011. szept. 2. 14:43
3/12 anonim válasza:
Mivel új ember vagy, nem tudsz mást csinálni, csak nem meghallani a trágár szöveget. ha bent lennél a "körben", mondhatnád akár viccesen is, hogy ez nem túl nyerő, de így a helyedben nem csinálnék semmit.
4/12 anonim válasza:
Attól még lehetsz jó fej mert nem ocsmányul beszélsz.
Neked nem kötelező. Vagy ez a belépő a csapatba?
Sz*rd le:)
5/12 kriszti78dk válasza:
Nálunk is trágárul beszél mindenki,talán mert az olyan menő?
6/12 anonim válasza:
Primitív emberekkel nem lehet csak a nyelvükön beszélni. Ha szépen megemlíted ,hogy ez zavar téged úgyis elküldenek anyád csipájába:D Megszoksz vagy megszöksz, de nem kell átvenni a stílust .
7/12 anonim válasza:
Munkahelyet kellene váltanod.. Tudod az agy nem stagnál. A metakommunikációt, a mentalitást villámgyorsan átveszi az ember, főleg, ha napi 8 órában kapja a dózist. Magyarul úgy változol, azt még csak észre sem veszed. Az ilyen miliő egyenesen káros, lehúz a maga szintjére. Menj el, ha még nem tetted volna meg. Keress más lehetőséget. Fontos milyen emberek közt élünk!
9/12 A kérdező kommentje:
Igen. Minden csak megszokás kérdése.
2013. ápr. 25. 09:24
10/12 anonim válasza:
lesüllyedtél a szintjükre mi? ;-Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!