Én vagyok az egyedüli aki undorodik attól amikor egy nő/lány sört iszik? 20/L
Ne mondja nekem senki ,hogy egy szép nő,mondjuk szoknyába,tűsarkúba,top-ba- és egy üveg sörrel a kezébe,
szép látvány és ráadásúl kivánatos lenne!!!!!!!!
Tényleg undorító alátvány mikor egy nő sörözik,max egy alkoholistától el tudnám nézni de egy igazi pasinak biztos nem jön be.ha pedig igen-akkor az is iszik!!!!!!
Hát persze, hogy az is iszik. Én is szeretem a sört (is).
Kulturáltan is lehet üvegből sört inni. Így szerintem nem undorító, ha egy nő üvegből iszik, főleg ha pl. kirándulunk és megkívánja a sörömet. Üvegből és dobozból a párom nem szeret sörözni. Rossz a technikája. A vizet is csak apró kortyokban issza az üvegből. Arra meg nem jó a sör. Azt sem mindig szereti, ha "sörszagú" vagyok egy üveg sör után. De azért egy ebédnék bizony ő is megissza a pohár vagy a korsó sörét az étteremben vagy a sörözőben. Kocsma hangulatú helyre nem szeretünk járni.
Alaphelyzetben az a véleményem, hogy egy nő bármit ihat, akár üvegből is, ha azt kulturáltan teszi. A sört lehet pohárból is gusztustalan módon inni...
Én azért nem undorodom, csak nekem sem passzol.
Erről ez jutott eszembe:
Ha van kedvetek, képzeljetek el egy szép, formás, elegáns nőt, ahogy belehörpint az üveg sörébe. Majd 10 másodperccel később akkorát röffent -pardon, büfikézik-, akarva, vagy akaratlanul, mint egy 400 kilós mangalica koca. Valahogy nem illenek egymáshoz.
Nem olyan nagy baj az, ha egy nő nőként is tud viselkedni. És az sem baj, ha egy férfi értékelni tudja ezt. Szerintem.
1, mindenki azt iszik amit akar, a nők így is elég sok undorító dolgot esznek, kennek, tesznek magukra ami szerintük "nőies".
2, ha nem tetszik nem kell bámulni.
3, most az a probléma hogy sört iszik vagy az hogy üvegből issza ?
(mellesleg sörivás után nem feltétlen böfög az alany mint egy 120 kilós koca.:)
4, amikor részegen fetrengtek a keményebb piától az nem baj ?
5, attól még hogy sört iszik nem feltétlen alkoholista... ne ítélj elsőre.
6, a sör bizonyítottan megelőzi a mellrákot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!