Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A normális ha, a lány a saját...

A normális ha, a lány a saját nedvétől undorodik?

Figyelt kérdés
Pl.. Ha meg ujjaznak.. és a pasim ujja nedves marad .. és hozzá ért az arcomhoz.. és majdnem be hánytam.. nem tudom hogy miért van.. :( segítsetek.. :):((
2011. aug. 12. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A spermától is undorodsz, vagy csak a saját nedvedtől?

Hány éves vagy?

2011. aug. 12. 21:56
 2/14 A kérdező kommentje:
15.. nem attól csak egy kicsit.. vagy nem tudom. .:(
2011. aug. 12. 22:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg még kicsit új neked ez az egész.

Ne aggódj, hamarosan teljesen természetes lesz. (Főleg, ha majd rendszeresen végzel önkielégítést.)

Gondolj arra, hogy nem másabb, mint a nyál, vagy a könnycsepp. Mindkettő belőled jön, a te részed. :)

2011. aug. 12. 22:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát igen lehet.. de önkielégítést azt tuti nem fogok csinálni.. mert azzal nincs semmi baj hogy előjáték meg ilyenek.. de ha a nedv a szemem elé kerül akk ki dobom a taccsot jó formán.. :( :S
2011. aug. 12. 22:04
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Talán még korai a szex...

Járjatok inkább fagyizni...

A pasid meg mit taperolja az arcodat egyébként is a kulás kezével? Nekem erről ez jut eszembe, már bocsesz ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Q5GeywPr6Ro

(fingós jelenetek)

2011. aug. 12. 22:05
 6/14 A kérdező kommentje:
nem nem ugy nyul hozzám ohgy nedves a keze hanem csak hogy rajta vt.. érted.. és hu.. :S:S
2011. aug. 12. 22:06
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj csak. Ha úgy érzed, hogy soha nem fogsz önkielégítést végezni, akkor még nem vagy érett a szexre.

Testileg lehet, hogy már az vagy, meg tudod, hogy mit hogyan kell csinálni, de "fejben" még gyerek vagy hozzá.

Az önkielégítés nagyon fontos, és jó dolog. Mindenki csinálja. Később majd te is másképpen fogod látni. :)

2011. aug. 12. 22:10
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet.. végülis még csak 15 vagyok. szóval.. köszönöm a segítséget!! :)
2011. aug. 12. 22:12
 9/14 anonim ***** válasza:
főleg az , hogy előtte a lány engedte , hogy a pasija nyalja és nem volt undorító , egyik napról a másikra meg már az lett.....
2011. aug. 12. 22:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért van az az érzésem, hogy ezta kérdést pasi irta ki?
2011. aug. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!