1/15 anonim válasza:
Épp a keresztapámat hívtam meg az esküvőmre :D
2/15 anonim válasza:
nem pukizunk, nem vagyok állatok...
3/15 anonim válasza:
2-es, mi a bajod a puki szóval? Semmi csúnya vagy lekezelő nincs benne, szerintem jó, hogy ezt használta a kérdező és nem a fingot.
4/15 anonim válasza:
nem is lekezelő, de elég primitív ember lehet, aki nem a wc-n végzi el az ilyen dolgait
5/15 anonim válasza:
4-es, nem hiszem el! Nem azt kérdezte a kérdező, hogy hol szoktunk pukizni, hanem arra kíváncsi hgoy volt-e olyan helyzet, amikor véletlenül megtörtént. Akinek nem szállt el soha véletlenül a galamb, az szerencsés. De ha te mindig mindenhol, minden helyzetben be tudsz érni vele a wc-be, akkor gratulálok, áruld el, hogy csinálod.
6/15 anonim válasza:
a puki kicsúszhat ha akarod ha nem
7/15 anonim válasza:
Táboroztunk...egy körben ültünk,én egy vizes üvegen szenvedtem(azon ültem :D),és akkor...nagyon gáz volt!!
8/15 anonim válasza:
2-es, 4-es válaszoló gondolom kakilni sem szokott, mert azt is csak az állatok szoktak. És nem is izzad, nem szőrösödik a hónalja, nem korpás, vagy zsíros a haja, nem büdösödik be a lába egy meleg nyári napon és sosincs pattanás a hátsóján.
Valójánab ő egy robot.
9/15 anonim válasza:
Én egyszer az osztályban, nyolcadikban, de szerencsém volt, mert egyszerre pukiztam és tüsszentettem. Valószínű, pont a tüsszentés miatt csúszott ki a galamb :) Szerencsére azóta sem volt ilyen, lekopogom.
Ja és szerencsére senki nem vette észre a tüsszentés miatt, de én nagyon meglepődtem :D
10/15 anonim válasza:
Fábri Sanyi bá szerint egy kis köhentéssel el lehet sunnyogni a dolgot.
Ő "fedő köhentésnek" hívja...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!