Mi visz rá embereket arra, hogy szandált zoknival vegyenek fel (vagy úgy adják rá a szerencsétlen gyerekeikre)?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 21:29
31/35 anonim válasza:
Én emlékszem, hogy régen nem volt ebben semmi ciki sem. Ezt is a homó stylistok találták ki, egyesek meg úgy is öltöznek. Pl: ki az az ütődött, aki csirkehálóból csinál ruhákat, meg kólás flakonból, meg mit tudom még miből és ezt fel is veszik.
32/35 anonim válasza:
És mi viszi rá, hogy nejlon harisnyával vegyék fel még 40 fokban is?
Én csak mezítláb hordom, mert szeretem, ha szellőzik a lábam. Nyári hónapokban egyáltalán nem hordok se zoknit se harisnyát.
Gyerekeken még so-so elmegy, de ha lesz gyerekem, tuti nem fogom zoknival ráadni.
28/L
33/35 anonim válasza:
#31 ha egy szakmában elismert ember csinál direkt szokatlant,akkor az bátor és menő,de ha egy hétköznapi ember,akkor az hülye:)
34/35 anonim válasza:
Pontosan, amit szabad Péternek nem szabad Pálnak.
35/35 anonim válasza:
#12 A "könnyű, szellős cipő" nem zárt, hanem szandál! :)
A szandálban viselt zoknit azoknak igénytelen, akik szerint a ruha teszi az embert, ezért fontosabb a zokni tisztasága, mint a lábé.
A rendes sznob vigyáz az igényes zoknijára és önfeláldozóan inkább a lábát koszolja össze helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!