Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi visz rá embereket arra,...

Mi visz rá embereket arra, hogy szandált zoknival vegyenek fel (vagy úgy adják rá a szerencsétlen gyerekeikre)?

Figyelt kérdés

2012. máj. 11. 21:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%
Én 20 éves vagyok, a szandál simán feltori a lábam, jó nem vagyok egy mintapélda az öltözködesre, de nem érdekel, ki mit mond.
2012. máj. 12. 18:48
 12/35 anonim ***** válasza:
66%

Hetediknek. :)

1. Zoknival is szellőzik a szandálban. Zokninélküli láb a szandálban meg ronda, mivel szutykos. Kivéve, ha nem volt szabadban.

2. Az egészséges láb nem büdös. Amelyik büdös, azon a szellőzés csak enyhít, de nem oldja meg, és azért büdös, mert egy baktériumflóra tenyészik rajta (hasonlóan az izzadságszagnál), ami kezelhető, fertőtleníthető. És persze 100% pamutzokni kell.

2012. máj. 13. 00:33
 13/35 A kérdező kommentje:

Komolyan nem értem. Akinek töri a lábát a szandál, vagy zavarja, hogy koszos lesz benne a lába, vagy utál mezítláb mutatkozni, az miért nem vesz fel zárt cipőt. Valami könnyű, szellőset, pamutzoknival.

Zoknis szandál = nagyra nőtt óvodás. Csak a homokozólapát meg a kisvödör hiányzik :D

2012. máj. 13. 14:05
 14/35 anonim ***** válasza:

Gondolom azért, mert abban melege lenne, és úgy döntött, ezen múlik. (És legalább nem lesz ízléstelenül koszos a lába szandálban, mivel zoknit húzott.) Egyébként én nem hordok szandált (nem is kell, nem büdös a lában, nyáron sem izzad be.

Jó, van egy öntött műanyag (vagy szilikon? fene tudja) szandálszerűségem, bebújós, néha felveszem nagy kánikulában, a fentiek miatt zoknival. Ettől eltekintve nem is szeretem a szandált.

2012. máj. 13. 15:07
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
azért mert sz*r amikor cuppog a lábad a szandálban
2012. máj. 13. 16:05
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

szandált fel lehet venni zoknival, mindig is vettek fel emberek, ami nem izléses az a szandáltól elütő szin

pl. sötét bőr szandál fehér zoknival, de ugyanilyen csúnya a fehér szandál fekete zoknival.

nem nagyra nőtt óvódás ha valaki zoknit vesz szandálhoz, ha még a kérdező ezt is hírdeti

2012. máj. 13. 16:08
 17/35 anonim ***** válasza:
45%
Úristen hány zokni-szandál pártoló van itt, az ellenzőket meg jól leszavazzák. Akkor miért csak középkorú pasikon lehet látni barna szandált szürke zoknival, meg nénikéket nejlonzokni-harisnya kombóban? Hol van a sok divatguru a zoknis szandáljával? Mert én nem látom őket sehol...
2012. máj. 13. 20:42
 18/35 anonim ***** válasza:
60%
bocs, nejlonzokni-gyógyszandált akartam írni
2012. máj. 13. 20:43
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azért veszi fel így, mert töri a lábát a szandál nélküle. Gyerek esetében pedig abszolút nem gáz.

Van olyan szandál, amit én pl. nem bírok mezítláb viselni, én ahhoz nylonzoknit vagy harisnyát veszek fel / hosszú szoknya ill. nadrág alatt nem látszik /.

Én azt tartom elég furának, amikor egy nő felül csinosan fel van öltözve, aztán a szép cipőjéhez mintás pamutzokni társul...

Érdekes dolog a divat.

2012. máj. 13. 21:42
 20/35 anonim válasza:
46%
Attól függ, a szandál az gáz zoknival, de szerintem férfiemberen már önmagában is nagyon gáz a szandál. Ha én meglátok egy szandálos férfit akár zokni nélkül egyszerűen nem tudom komolyan venni.
2012. máj. 18. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!