Miért van ennyi bunkó, kötekedő, okoskodó, másokat ROSSZUL kijavítgató alak itt a GYIK-en? Mit képzelnek ezek magukról?
Örkény István:
MAKACS SAJTÓHIBA
Helyreigazító közlemény
Lapunk keddi számában hírt adtunk arról, hogy a svéd tudományos akadémia díszdoktorrá avatott egy magyar tudóst - akit - őszinte sajnálatunkra - "dr. Pálpéter Péter Pál" néven említettünk. Ráadásul nemcsak a szövegben, hanem a tudósítás címében is hibásan közöltük a Pálpéter Péter Pál nevet.
A jeles magyar tudós neve helyesen: doktor Pálpéter Péter Pál.
miért írják a muszájt LY-nal?
miért nem válik el egyeseknek a mondatában az igekötő?
A hajam kihullik ettől.
én kijavítom, általában nem vagyok bunkó csak ideges... mikor k**** hülye valaki
egyébként itt egy jó példa arra amit mondtál(ha értesz angolul):
Én is utálom amikor a helyesírási hibáimat javítgatja valaki , amelyeket véletlenül vétek.Őszintén nem értem hogy miért ilyen rigolyás némely ember hogy beleköt a helyesírási hibákba.Megérti amit ír az illető nem?!Akkor meg minek köt bele?
Jártam több külföldi országban és ott nem foglalkoznak a helyesírással.Sőt csodálkoztak hogy én miért figyelek az angol helyesírásomra ennyire.Náluk a lényeg hogy megértse az ember.Ki érdekel a helyesírás.
Mielőtt valaki azt gondolná hogy 8 általánossal rendelkező senki vagyok , közlöm hogy műszaki diplomám van.Soha nem voltam jó nyelvtanból és irodalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!