Mi az a válasz, ami a hogy vagy kérdésre olyat sugall az embereknek hogy teljesen rendben vagyok és nincs semmi hátsó szándékom, nem agyalok semmilyen problémán, de mégsem az a tipikus hogy nincs semmi, elvagyok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 21:02
1/4 anonim válasza:
"Köszönöm, jól"?
"Jól"?
"Miden rendben"?
2/4 anonim válasza:
"Köszönöm, jól", esetleg kiegészítve azzal, hogy "semmi érdekes". De igazából nem kell ezzel nagyon foglalkozni. A "Hogy vagy?" kérdés az esetek 99%-ában csak formaság, a kötelező válasz a "Köszönöm, jól, és te?", a kérdezőt kicsit sem érdekli, mi van veled.
4/4 anonim válasza:
Velem minden okes, megvagyok.
Alakulnak szepen a dolgaim.
Elem az eletet, elni meg tudni kell, en meg nagyon tudok....xD
Palyan vagyok.
Meg nem tevesztettem palyat.
Valahogy tovabbra se erzem magamhoz kozel az emo eleterzest, szoval elvezem az eletet.:DD
Az ongyilkossag gondolata tovabbra se foglalkoztat...:)))
No stress!
Nyertem a lotton!
Orokoltem egy hazat!
Engem eddig meg elkerult a valsag-eleterzes le is kopogom..xDD
Jol vagyok kosz, babrald a hajad...majd nyogd be szted ez a hajszin/frizura jo ? A kerdezo ebbol kovetkeztethet, h a legnagyobb problemad a hajad szine....xD
Bocs a vegere elhulyeskedtem a valaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!