Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti fizetnétek embereknek hogy...

Ti fizetnétek embereknek hogy ölje meg azokat akik kiröhögnek titeket vagy beszólnak nektek?

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem zavar különösebben, ha valaki beszól vagy kiröhög, bár nem is nagyon találkozom ilyesmivel. Az ő baja, hogy nem nevelte meg az anyukája, nem az enyém.
2012. márc. 23. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem, én intézném el

Amúgy az ilyenekkel nem kell foglalkozni

2012. márc. 23. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Még mindig a miniszoknyás eset?
2012. márc. 23. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogyis.Ezt mindenki magának kell elintéznie.Vagy szépen lesajnálod őket, hogy ilyen neveletlen idióták vagy szépen velősen odamondasz nekik.A mai világban túl sokat megengednek maguknak egyesek, mert megszókták, hogy úgyse szólnak vissza nekik a jólneveltebb, inteligensebb emberek.Hát ezt igy egyszer véget ér és ha nem lesz kivel levezessék a frusztráltságukat, akkor elkezdik az önpusztitást.
2012. márc. 24. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha megöleted őket, a véleményük megmarad ugyanúgy, benned.

Magadban kell eldöntened, kinek a szavára adsz.

Rajtam röhögtek sok mindenért. A nagy melleim, a csendességem miatt sokan megszóltak.

Érdekes, akik ezt tették később közutálatnak örvendtek, mert nem bírták magukban tartani a gyűlöletüket mások iránt. :)

2012. márc. 24. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Dehogy fizetnék! Nem ér annyit.

Ha látok bennük annyi értelmet, akkor vitába szállok velük, ha pedig reménytelenül bunkók, akkor hagyom őket.

2012. márc. 24. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert (betűzöm, hogy jól érthető legyen) L-E-S-Z-A-R-O-M őket:)
2012. ápr. 15. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Bevallom kacérkodtam ilyen gondolattal, milyen jó lenne kinyiffantani az igazán kártékony embereket, akik csak ártanak, és tönkretesznek másokat.

Na, de azért nem azokat, akik "kiröhögnek, vagy beszólnak". Én nem tartom ezt akkora bűnnek. Még a barátaimmal is van, hogy beszólunk egymásnak, na, meg kiröhögjük egymást.

2012. ápr. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!